ΠΟΛΟ

Α1 Γυναικών: Νίκησε ξανά τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Νέα νίκη για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε 8-5 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο.Πήρε το διπλό ο ΑΝΟ Γλυφάδας, 10-6 τον ΝΟ Ρεθύμνου.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έκανε το 2-0 στη σειρά με τον ΝΟ Βουλιαγμένης για τη Β' φάση του πρωταθλήματος της Α1, καθώς επικράτησε με 8-5 της ομάδας του Λαιμού, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο ξεκίνημά του, όμως οι «ερυθρόλευκες» πήραν το προβάδισμα στο ημίχρονο με 6-4. Στην τρίτη περίοδο, η διαφορά μεγάλωσε περισσότερο (8-4), με το τελικό σκορ να είναι 8-5 υπέρ της ομάδας του Χάρη Παυλίδη.

Τα οκτάλεπτα: 2-2 , 4-2 , 2-0 , 0-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Μπάκλινγκ 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Παπαναστασίου, Φουντωτού, Σταματοπούλου

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδου 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου Ε. 1, Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Νίνου Π., Κοκκινάκη, Κοτσιώνη

ΔΙΠΛΟ Ο ΑΝΟΓ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε εκτός έδρας νίκη στην Κρήτη με 10-6 επί του ΝΟ Ρεθύμνου, για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και βρίσκεται πλέον μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σύνολο της Τόνιας Μωραΐτη και του Ορέστη Σαλάχα πήρε το προβάδισμα στην αρχή του αγώνα με 2-1, όμως στο ημίχρονο ο ΝΟ Ρεθύμνου ισοφάρισε στο σκορ (3-3). Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενες πήραν διαφορά 4 τερμάτων (5-9), με το τελικό σκορ να είναι 10-6 υπέρ του ΑΚΟ Γλυφάδας.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 0:12 του τρίτου οκταλέπτου επεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΑΝΟ Γλυφάδας (κ. Σαλάχας), λόγω έντονης διαμαρτυρίας".

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 2-1 , 2-6 , 1-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ., Συριανόγλου, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 1, Κολτσίδα 2, Στατηδάκη, Φραγγελάκη, Φαρμάκη Ε. 3, Παναγιωτάκη, Σολανάκη, Καριπίδου Η., Λιμπιτάκη, Καραγιάννη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκης, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη 2, Μαμόγλου, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 1, Κομτογιάννη 3, Καρίτσα

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

Σε ένα παιχνίδι όπου χτυπήθηκαν πολλά πέναλτι, η ΝΕ Πατρών κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Λάρισα, επικρατώντας του τοπικού Ναυτικού Ομίλου με 17-16 στη διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου μπήκε καλύτερα στο πρώτο οκτάλεπτο και απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο με 7-4. Στην Τρίτη περίοδο, η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε (8-8), με το τελικό σκορ να λήγει 9-9 και το παιχνίδι να πηγαίνει στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η ΝΕ Πατρών ήταν πιο εύστοχη και πήρε τη νίκη με 17-16, τελειώνοντας και τη σειρά των δυο ομάδων.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «1) πριν τον αγώνα ο έφορος του ΝΟΛ κατέβαλε το παράβολο 160€ του αγώνα και 2) στον αγώνα δεν προσήλθε ο αλυτάρχης και χρέη αλυτάρχη εκτέλεσε ο διαιτητής κ. Σπανούδης».

Τα οκτάλεπτα: 1-4 , 3-3 , 4-1 , 1-1

Πέναλτι: 7-8

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Καζάνα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη 1, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν., Τοκίνι 1, Κούμπρα 7, Τσιγαρίδα 3, Πατούνα 1, Μιγδάνη, Κατσιούλα, Σαμαρά

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 5, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ. 1, Τσιμάρα Ευδ. 1, Πετάση, Μιχαηλίδου 2, Μόργκαν, Μπιτσάκου 7, Μανέτα Σ. 1, Λυκοθανάση, Χρυσανθοπούλου, Μανέτα Β.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ