ΠΟΛΟ

Α1 Γυναικών: Πήρε το ντέρμπι του Πειραιά ο Ολυμπιακός, εύκολα η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, νίκη στον Άλιμο με 15-2 τον Εθνικό, επιβλητικός ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 17-2 το ΝΟ Ρεθύμνου, πήρε το ντέρμπι η ΝΕΠ, 9-8 τον Νηρέα, με το "δεξί" ο ΑΝΟΓ, 12-9 τον ΝΟΛ στη Λάρισα για την Α1 πόλο Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το "δεξί" στο νέο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, αφού πήρε μία άνετη εκτός έδρας νίκη με 15-2 επί του Εθνικού Πειραιά, στον Άλιμο.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο, προηγούμενη με 3-0. Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν οι ερυθρόλευκες μέχρι και το ημίχρονο (0-7).

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, η κατάσταση παρέμεινε ίδια, με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν στην εύκολη επικράτηση με σκορ 15-2.

Τα οκτάλεπτα: 0-3 , 0-4 , 1-5 , 1-3

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη 1, Λιαπάκη, Tζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κανετίδου 1, Παπαναστασίου Δ.

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε, με χαρακτητιστική ευκολία, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Κατηγορίας γυναικών, με το επιβλητικό 17-2 απέναντι στο ΝΟ Ρεθύμνου.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολυμορφία στο σκοράρισμα και μπήκαν στο παιχνίδι πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να πάρουν κεφάλι στο σκορ από το πρώτο οκτάλεπτο (6-1). Το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 9-1 υπέρ του ΝΟΒ.

Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ να λήγει 17-2, χωρίς καμία αντίσταση από τις φιλοξενούμενες.

Τα οκτάλεπτα: 6-1 , 3-0 , 3-1 , 5-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Γιαννοπούλου 1, Γκίλλα, Κοτσιώνη, Διαμαντοπούλου, Χυδηριώτη 3, Νίνου Ε. 3, Νίνου Π., Ξενάκη 4, Πάτρα, Μαστρόκαλου 2, Ιωαννίδη, Κοκκινάκη, Ελληνιάδη 3, Μουστακαρία 1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Φαρμάκη Ε. 1, Φαρμάκη Μ., Λιμπιτάκη Σ., Καριπίδου Β., Καριπίδου Σ. 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Γαβαλά, Καραγιάννη, Λιμπιτάκη Α., Συριανόγλου, Κυριακάκη Κ., Φραγγελάκη, Μαλιαρού

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΝΕΠ

Η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών κατάφερε να κερδίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου με 9-8, στην Πάτρα, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ξεκίνησε νικηφόρα στο 21ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 γυναικών.

Το σύνολο του Δημήτρη Μπιτσάκου πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αν και στον πάγκο βρισκόταν ο Λευτέρης Μπόκαρης, λόγω τιμωρίας του προπονητή των Πατρινών. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και φάνηκε από τη διακύμανση του σκορ, καθώς το πρώτο οκτάλεπτο έληξε 3-3. Στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ (5-6).

Στην αρχή του δεύτερου μισού του αγώνα, η ΝΕΠ, με ένα σερί τεσσάρων τερμάτων, απέκτησε πλεονέκτημα, μετατρέποντας το σκορ σε 9-6. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Νηρέας κατάφερε να μειώσει, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και ο αγώνας έληξε 9-8 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Τα οκτάλεπτα: 3-3 , 2-3 , 2-0 , 2-2

ΝΕ Πατρών (Λευτέρης Μπόκαρης): Μανέτα Π., Μανέτα Σ., Ανδρουτσέλη, Μιχαηλίδου 2, Πετάση 1, Γιαννακέα, Λυκοθανάση 3, Πασσά, Μοίραλη, Ρακιντζή, Παπαδοπούλου, Μπιτσάκου 1, Σινεμόγλου, Τσιμάρα Ευδ., Τσιμάρα Ευφ. 2

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Κουτέλη 2, Στρατάκου, Παπαναστασίου, Σαφέτη 1, Δούλη 1, Παπατριανταφύλλου, Φραγκιά, Ξανθοπούλου, Λάζαρη, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη, Τορνάρου, Κάσσαρη, Τριχά, Μαυρωτά 3

ΜΕ ΤΟ "ΔΕΞΙ" Η ΓΛΥΦΑΔΑ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που επικράτησε του ΝΟΛ, στο Εθνικό κολυμβητήριο Λάρισας, με 12-9.

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου (2-1). Ο ΑΝΟ Γλυφάδας πετυχαίνοντας 5 τέρματα στο δεύτερο οκτάλεπτο κατάφερε να ισορροπήσει αρχικά το ματς και να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου (5-6).

Στην συνέχεια η ομάδα της Γλυφάδας ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση και αυξάνοντας τη διαφορά μέχρι το φινάλε, έφτασε στο τελικό 12-9.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-5, 3-4, 1-2

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιώργος Ευαγγελός): Γούλα, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 2, Μπαλάτσα Ν., Μπαλάτσα Μ. 2, Λαμπροκίνη, Τοκίνι 1, Κούμπρα 1, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα, Καλογιάννη

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Καρύτσα, Καλαργυρού 1, Κολιτσοπούλου, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου 2, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή, Κοντογιάννη 4, Γαλιατσάτου

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ