ΠΟΛΟ

Α1 πόλο γυναικών: Μόνη αήττητη η Γλυφάδα, νίκες για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έπεσε η αυλαία στην Α' φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των γυναικών με τη Γλυφάδα, τον Ολυμπιακό, τη Βουλιαγμένη και τη ΝΕ Πατρών να την ολοκληρώνουν με νίκη.

Με νίκη ολοκλήρωσε την Α’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε του Εθνικού Πειραιά, με σκορ 11-6, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κατέλαβε την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση κόντρα στον Εθνικό Πειραιά και απέκτησαν από την αρχή το προσβάσιμα. Μάλιστα, στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, το σκορ έφτασε στο 10-2, υπέρ των γηπεδούχων, με το τελικό σκορ να είναι 11-6. Με τη νίκη αυτή, ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατέλαβε την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

* Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού με επτά τέρματα η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον αγώνα με τον ΝΟ Ρεθύμνου, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση με 25-2, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, στην 6η αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε εύκολο έργο, κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου και πήρε μία εύκολη νίκη. Ο Χάρης Παυλίδης είχε την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσει όλα τα κορίτσια και έδωσε χρόνο στις νέες αθλήτριες. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι «ερυθρόλευκες» ήταν ανώτερες και έφτασαν άνετα στο τελικό 25-2.

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε την Α’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος επικράτησε του Νηρέα Χαλανδρίου με 10-7 και κατέκτησε την πρώτη θέση του Β’ ομίλου. Η ομάδα της Γλυφάδας βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πρώτη περίοδο (0-2), ενώ στο ημίχρονο η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη πήρε διαφορά τριών τερμάτων (3-6).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο ΑΝΟΓ με ένα εντυπωσιακό σερί 7-1 έκαμψε την αντίσταση του Νηρέα και πήρε την νίκη με 10-7, κατακτώντας παράλληλα την πρώτη θέση του Β’ ομίλου με 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Χαλανδρίου κατέκτησε την δεύτερη θέση με 9 βαθμούς.

Η ΝΕ Πατρών ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Α’ φάση του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε του ΝΟ Λάρισας με 7-3, στο κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός». Η ομάδα της Πάτρας μπήκε καλύτερα στον αγώνα και πήρα το προσβάσιμα (2-1), ενώ στο ημίχρονο είχε πάρει αέρα δύο τερμάτων (4-2). Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Δημήτρη Μπιτσάκου διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 7-3. Η ομάδα της Λάρισας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς βαθμό.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-6

Τα οκτάλεπτα: 2-0 , 3-1 , 5-1 , 1-4

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Νίνου Π. 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 1, Νίνου Ε. 1, Πάτρα, Κοκκινάκη 1, Διαμαντοπούλου, Ιωαννίδη, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Γκίλλα 1

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Μπενέκου 2, Λιαπάκη, Τζελέπη 1, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Λογοθέτη, Χατζηκυριακάκη, Πέττα 1, ΜακΚι 1, Μόργκαν, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσίμπρη, Αναγνώστου 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 25-2

Τα οκτάλεπτα: 7-0 , 5-0 , 5-0 , 8-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 4, Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Κανετίδου, Γκόφερς 3, Πλευρίτου Μ. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 7, Δουρέκα, Παπαναστασίου 1, Φουντωτού 2

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ., Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλά 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Ε., Συριανοπούλου, Σολανάκη, Καριπίδου Η.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-7

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-4, 3-1, 4-0

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 3, Κολιτσοπούλου, Κολοκοτρώνη, Μαμόγλου 5, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 1, Γαλιατσάτου, Καρύτσα, Γροζοπούλου

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου 1, Τορνάρου, Μπόβαλη 1, Ρουσσάκη, Δούλη 3, Κουτέλη, Αγγελίδη, Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαντουδιώτη

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 7-3

Τα οκτάλεπτα: 2-1 , 2-1 , 1-1 , 2-0

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Πασσά, Τσιμάρα Ευφ. 1, Τσιμάρα Ευδ. 3, Πετάση, Μιχαηλίδου, Μπιτσάκου 2, Μανέτα Σ., Λυκοθανάση, Ρακιντζή 1, Μανέτα Β.

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Καζάνα, Μπενέκου 1, Τουλουμτζίδου 1, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν., Τοκίνι, Κους, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα, Μιγδάνη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΟ Γλυφάδα - Νηρέας Χαλανδρίου 10-7

Ολυμπιακός - ΝΟ Ρεθύμνου 25-2

ΝΟ Βουλιαγμένης - Εθνικός 11-6

ΝΕ Πατρών - ΝΟ Λάρισας 7-3

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ 15

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15

3. ΕΘΝΙΚΟΣ 3

4.ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 3

Β' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 18

2. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 9

3. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 9

4. ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 0

Επόμενη αγωνιστική (08/12)

ΝΕ Πατρών – ΝΟ Λάρισας

ΑΝΟ Γλυφάδας – Νηρέας Χαλανδρίου

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ