ΠΟΛΟ

Final-4 Κυπέλλου πόλο ανδρών: Οι μάχες των ημιτελικών στο Καρπενήσι

Final-4 Κυπέλλου πόλο ανδρών: Οι μάχες των ημιτελικών στο Καρπενήσι
EUROKINISSI

Με τους δύο ημιτελικούς ανοίγει το απόγευμα (18/1) η αυλαία του 20ου Final-4 του Κυπέλλου πόλο Ανδρών, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου "Παύλος Μπακογιάννης". Περιστέρι - Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός - Γλυφάδα τα ζευγάρια.

Με τους δύο ημιτελικούς ανοίγει το απόγευμα (18/1) η αυλαία του 20ου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στην υδατοσφαίριση, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου "Παύλος Μπακογιάννης", με συνδιοργανωτές την ΚΟΕ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου. Στο μεταξύ ορίστηκαν και οι διαιτητές των δύο ημιτελικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή (18/1):

18.00 1ος Ημιτελικός ΓΣ Περιστερίου - ΝΟ Βουλιαγμένης (διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος), απευθείας μετάδοση από τo ERTplay.

20.00 2ος Ημιτελικός Ολυμπιακός - ΑΝΟ Γλυφάδας (διαιτητές: Δαμιανάκης, Κουρτίδης), απευθείας μετάδοση από το ERTplay.

Το Σάββατο (19/1) στις 14.00 είναι προγραμματισμένος ο Τελικός, που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Θοδωρής Βλάχος (προπονητής Ολυμπιακού):

«Αποδεχόμαστε το ρόλο του φαβορί. Το λέμε πλέον και μόνοι μας. Πράγματι, είμαστε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήρθαμε στο Καρπενήσι αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, όπως σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύλλογο τον οποίο εκπροσωπούμε. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το 20ό Κύπελλο στην ιστορία μας».

Αλέξανδρος Γούνας (παίκτης Ολυμπιακού):

«Μοναδική επιδίωξη είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Αποτελεί στόχο από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε όλα τα εφόδια για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε μέσα στο νερό».

Δημήτρης Μάζης (προπονητής ΑΝΟ Γλυφάδας):

«Βρισκόμαστε με το σπαθί μας στο Καρπενήσι και στο φάιναλ-φόρ του κυπέλλου. Αποκλείσαμε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και τον Υδραϊκό για να φτάσουμε μέχρις εδώ. Δυστυχώς βρήκαμε ως αντίπαλο στα ημιτελικά τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Απέχουμε... έτη φωτός από τον αντίπαλο. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος τις όποιες πιθανότητες έχουμε και θα το κάνουμε».

Θωμάς Γαβαλάς (αρχηγός ΑΝΟ Γλυφάδας):

«Περάσαμε διά πυρός και σιδήρου για να βρεθούμε στο Καρπενήσι. Έχουμε απέναντί μας στον ημιτελικό ένα μεγαθήριο. Θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα μας απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα χαρούμε τον αγώνα και θα αποκομίσουμε μεγάλες εμπειρίες. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Χρβόγιε Κόλιανιν (προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης):

«Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε στην διοργάνωση. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον ημιτελικό και να βρεθούμε στον τελικό. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο απέναντι στο Περιστέρι και να αποφύγουμε το κακό παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Χρήστος Αφρουδάκης (παίκτης ΝΟ Βουλιαγμένης):

«Ευχαριστούμε το Καρπενήσι που μας φιλοξενεί σε πρωτόγνωρες για το άθλημα της υδατοσφαίρισης συνθήκες. Μέσα στα χιόνια θα γίνουν οι αγώνες. Ξεκάθαρο φαβορί αποτελεί ο Ολυμπιακός. Αρχικός στόχος της Βουλιαγμένης είναι η παρουσία στον τελικό. Εκεί θα επιδιώξουμε ότι καλύτερο απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης».

Κώστας Πασλής (προπονητής ΓΣ Περιστερίου, συνεργάτης Κώστα Λούδη):

«Αποτελεί τιμή μας που βρισκόμαστε στο Καρπενήσι. Είναι μια παρθενική εμφάνιση για το σύλλογο. Δυστυχώς λείπουν οι δυο διεθνείς Καναδοί που έχουμε στην διάθεσή μας. Τα παιδιά βρίσκονται στην Βραζιλία για την προκριματική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την εθνική τους ομάδα. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλαμε δεν κατέστη δυνατή η παρουσία τους στην διοργάνωση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρά την απουσία τους».

Στέλιος Τσιφτσής (παίκτης ΓΣ Περιστερίου):

«Παρά την απουσία των δύο Καναδών παικτών μας θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε στον ημιτελικό απέναντι στη Βουλιαγμένη ότι δεν ήταν τυχαία η νίκη μας στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και την πρόκριση στο τελικό. Έχουμε κάνει σκληρή δουλειά. Πάμε για την έκπληξη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ