ΠΟΛΟ

LEN Euroleague: Στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός, ανοικτή η πρόκριση για Βουλιαγμένη

LEN EUROLEAGUE WOMEN / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΑΙΣΒΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
LEN EUROLEAGUE WOMEN / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΑΙΣΒΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στα προημιτελικά της Euroleague στο πόλο γυναικών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του με 10-8 επί της Ντουναϊσβάρος. Με την Λέιντεν θα παιχτεί η πρόκριση για την Βουλιαγμένη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ντουναϊσβάρος με 10-8, στην 2η αγωνιστική του Ε' ομίλου της LEN Euroleague Γυναικών και εξασφάλισε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού. Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη από την αρχή, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το προβάδισμα (3-2), ενώ στο ημίχρονο πήρε αέρα δύο τερμάτων (7-5).

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατάφερε να διατηρήσει τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας στη πολύτιμη νίκη με 10-8. Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου με 3 γκολ.

Την Κυριακή (1/12) οι "ερυθρόλευκες" θα κοντραριστούν με την Ματαρό, με στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΟΥΝΑΪΣΒΑΡΟΣ 10-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 4-3 , 2-2 , 1-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλουχ Πλευρίτου Ε. 3, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κρίστμας, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Κανετίδου, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου

Ντουναϊβάρος (Ατίλα Μίχοκ): Κις, Μπρεζόνσκι, Σάιμπεν Ν., Γκουρισάτι 2, Χόρβατ, Μαχιέ, Σάμπο, Γκάρντα 4, Ζίγκλερ, Βάλι 1, Χούστι 1, Σέλακ, Άαρτς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Παρασκευή 29/11

Ολυμπιακός - Μεντιεράνι 13-8

Ντουναϊσβάρος - Ματαρό 15-10

Σάββατο 30/11

Ολυμπιακός - Ντουναϊσβάρος 10-8

Ματαρό - Μεντιτεράνι 12-8

Κυριακή 1/12

10:30 Μεντιτεράνι - Nτουναισβαρος

12:15 Ολυμπιακός - Ματαρό

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 6

Ντουναϊσβάρος 3

Ματαρό 3

Μεντιτεράνι 0

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στη LEN Euroleague Γυναικών, καθώς γνώρισε την ήττα από την οικοδέσποινα του ομίλου Η', Κίνεφ Κίρισι, με 11-10, παρά την πολύ καλή εμφάνιση.

Πλέον, με νίκη στην τελευταία (3η) αγωνιστική του ομίλου, την Κυριακή (1/12) απέναντι στην Ολλανδική Λέιντεν, τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΝΟΒ μπήκε εξαιρετικά στο ξεκίνημα του αγώνα και πήρε προβάδισμα με 5-2 στην πρώτη περίοδο, όμως η Ρωσική ομάδα ανέβασε το ρυθμό της στα επόμενα δύο οκτάλεπτα και προηγήθηκε με 10-7. Στην τελευταία περίοδο του αγώνα, η ομάδα του Λαιμού μείωσε στο σκορ, ενώ έφτασε στο 11-10, 0:48 πριν από τη λήξη, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ισοφαρίσει και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ 10-11

Τα οκτάλεπτα: 5-2 , 1-5 , 1-3 , 3-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Λαβί, Πρωτοπαπά, Καϊάφα, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 5, Νίνου Ε. 2, Πάτρα, Κότσια 1, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή, Μουστακαρία, Κοτσιώνη

Κίνεφ Κίρισι: Καρνάουκ, Ζούμπκοβα 1, Προκοφίεβα 1, Σιμάνοβιτς 1, Σιριάεβα, Κρίμερ 1, Μάρκοχ 3, Πάβλοβα, Γκλίζινα 1, Σομπόλεβα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 3, Κρούγκλοβα

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον όμιλο (Η') του ΝΟ Βουλιαγμένης:

1η αγωνιστική

Πάντοβα - ΝΟ Βουλιαγμένης 6-9

Κίνεφ Κίρισι - Λέιντεν 25-5

2η αγωνιστική

Πάντοβα - Λέιντεν 8-5

ΝΟ Βουλιαγμένης - Κίνεφ Κίρισι 10-11

3η αγωνιστική (01/12)

Βουλιαγμένη - Λέιντεν

Κίνεφ - Πάντοβα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κίνεφ Κίρισι 6

ΝΟ Βουλιαγμένης 3

Πάντοβα 3

Λέιντεν 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ