ΠΟΛΟ

Ρέθυμνο - Εθνικός 5-10: Έκλεισαν τον πρώτο γύρο με το απόλυτο οι κυανόλευκες

Ρέθυμνο - Εθνικός 5-10: Έκλεισαν τον πρώτο γύρο με το απόλυτο οι κυανόλευκες
EUROKINISSI

Ο Εθνικός Πειραιά έφυγε από την Κρήτη με το διπλό στις αποσκευές του, καθώς επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με σκορ 10-5 και έκλεισε τον πρώτο γύρο με το απόλυτο των νικών.

Ο Εθνικός Πειραιά έφυγε από την Κρήτη με το διπλό στις αποσκευές του, καθώς επικράτησε του ΝΟ Ρεθύμνου με σκορ 10-5, για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης της Α1 γυναικών και έκλεισε τον πρώτο γύρο του ομίλου, έχοντας το απόλυτο των νικών.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα του αγώνα παίρνοντας το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο (3-2), ενώ η διαφορά αυξήθηκε στα δύο γκολ, στο ημίχρονο (5-3). Η γηπεδούχος ομάδα δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά, στο δέυτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 10-5 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τα οκτάλεπτα: 2-3 , 1-2 , 1-2 , 1-3

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καρυπίδου Μ. 2, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κολτσίδα 2, Στρατηδάκη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη Ε. 1, Φραγγελάκη, Σολανάκη, Καρυπίδου Η.

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη 2, Μπίσμπα 1, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι 2, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή 1, Μπενέκου 2, Τζούρκα

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Χατζηαναστασίου

Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ