ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 4-12: Άνετο πέρασμα των Πειραιωτών από το Λαιμό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΊΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΊΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τη Βουλιαγμένη και τη νίκησε εύκολα στο Κολυμβητήριο του Λαιμού με 4-12 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να αφήσει πίσω του την ήττα από την Βερόνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και τα κατάφερε και με το παραπάνω. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 4-12 της Βουλιαγμένης στο ντέρμπι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Οι Πειραιώτες δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση και πέρασαν εύκολα από την έδρα του ΝΟΒ, κάνοντας το 2Χ2, δείχνοντας πως ούτε φέτος έχουν αντίπαλο στον δρόμο για την κορυφή. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Με εξαίρεση τα πρώτα νευρικά λεπτά του Ολυμπιακού, ο οποίος φάνηκε επηρεασμένος από την εμφάνιση και την ήττα στην Ιταλία, κυριάρχησε στην πισίνα και πήρε τη νίκη χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπάσιτς (5'), για να ακολουθήσουν τρία τέρματα ως το φινάλε της περιόδου, με το τρίτο γκολ από τον Αργυρόπουλο να έρχεται με μακρινό σουτ ακριβώς στο φινάλε.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα τρία γκολ, δέχτηκε μόλις ένα και το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους "ερυθρόλευκους" μπροστά με 2-6. Είχαν βάλει πλέον τις βάσεις για τη νίκη στο Λαιμό, με τη Βουλιαγμένη να μην καταφέρνει να προβάλει σθεναρή αντίσταση.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΝΟΒ δεν πέτυχε γκολ, με τον Πάβιτς να κρατάει το μηδέν, ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-8, με την τελευταία περίοδο να είναι διαδικαστική, οι άμυνες χαλάρωσαν, με το επιμέρους σκορ να είναι 2-4 και την ομάδα του Πειραιά να επικρατεί με 4-12!

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 0-2, 2-4

Βουλιαγμένη: Μπούχα 2, Μπάσιτς, Σολανάκης

Ολυμπιακός: Μουρίκης, Αργυρόπουλος 2, Νικολαΐδης 2, Γούνας 2, Γεννηδουνιάς 3, Μπούσλιε, Χαλυβόπουλος

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ