ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Πέρασε στον τρίτο γύρο και παίζει με Κβίτοβα

Greece's Maria Sakkari makes a forehand return to Australia's Ashleigh Barty during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Greece's Maria Sakkari makes a forehand return to Australia's Ashleigh Barty during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Kin Cheung) AP PHOTO/KIN CHEUNG

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στο τουρνουά της Ρώμης καθώς επικράτησε με 6-3 6-2 της Άνετ Κοντάβεϊτ και προκρίθηκε στους "16" όπου θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα. (VIDEO)

Η εντυπωσιακή παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Ρώμης καλά κρατεί, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στον τρίτο γύρο απέναντι στην Άνετ Κοντάβεϊτ (Νο 16 στην παγκόσμια κατάταξη) και να παίρνει το παίρνει το εισιτήριο για τη φάση των "16" επικρατώντας με 6-3 6-2.

Μετά τον αποκλεισμό της Εσθονής, η Σάκκαρη έχει μία ακόμα μεγάλη πρόκληση μπροστά της καθώς με φόντα τα προημιτελικά του τουρνουά θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης με την Τσέχα, Πέτρα Κβίτοβα, που νίκησε με 6-0 6-1 την Γιούλια Πουτίντσεβα .

Photo Credits: AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προκρίθηκε εύκολα ο Τσιτσιπάς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ