ΤΕΝΙΣ

Wimbledon: Επιστροφή στη δράση με Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς

Switzerland's Roger Federer returns to Lucas Pouile of France in a Men's singles match during day six of the Wimbledon Tennis Championships in London, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Switzerland's Roger Federer returns to Lucas Pouile of France in a Men's singles match during day six of the Wimbledon Tennis Championships in London, Saturday, July 6, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η δράση μετά το διάλειμμα της Κυριακής επιστρέφει στο Wimbledon με σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα να αγωνίζονται κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (08/07).

Επιστροφή στη δράση στο Wimbledon με το ιστορικό τουρνουά να μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα του και να μετράμε αντίστροφα για τους μεγάλους τελικούς του Σαββάτου και της Κυριακής. Το πρόγραμμα της Δευτέρας (08/07) είναι γεμάτο με σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα των κορτ.

Στις γυναίκες έχουμε τις μάχες της Άσλεϊ Μπάρτι με την Άλισον Ρίσκε, αλλά και εκείνη της Σερένα Γουίλιαμς με την Κάρλα Σουάρες Ναβάρο.

Βέβαια, ο αγώνας που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όλων είναι όλων. Φυσικά, αναφερόμαστε στην αναμέτρηση της 15χρονης Αμερικανίδας, Κόρι Γκάουφ, κόντρα στη Σιμόνα Χάλεπ η οποία θα διεξάχθεί περίπου στις 16.30. Από εκεί και πέρα σήμερα θα έχουμε τους αγώνες Τζοάνα Κόντα με την Πέτρα Κβίτοβα, της Καρολίνα Μουχόβα με την Καρολίνα Πλίσκοβα, της Ελίνα Σβιτολίνα με την Πέτρα Μάρτιτς, της Μπάρμπορα Στρίτσοβα με την Ελιζέ Μέρτενς και της Σουάι Ζανγκ με την Νταγιάνα Γιαστρέμσκα.

Στους άνδρες θα αγωνιστούν και τα τρία μεγάλα ονόματα των κορτ. Την αρχή θα κάνει ο Ραφαέλ Ναδάλ ο οποίος στις 15.00 θα αντιμετωπίσει στο κεντρικό κορτ τον Ζοάο Σόουζα. Αργότερα θα μπουν στη μάχη τόσο ο Ρότζερ Φέντερερ όσο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ελβετός θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι, ενώ ο Σέρβος τον Ουγκό Ουμπέρ.

Αγώνας με ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα στον Κέι Νισικόρι και τον Κουκούσκιν. Ο Ιάπωνας σε περίπτωση νίκης θα φτάσει τους 4040 βαθμούς και θα πλησιάσει κι άλλο τον Στέφανο Τσιτσιπά που έχει 4045. Ο Νισικόρι είναι ο μοναδικός αθλητής ο οποίος απειλεί τον 20χρονο Έλληνα αφού όλοι οι υπόλοιποι που θα μπορούσαν να τον περάσουν έχουν αποκλειστεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ:

Κεντρικό κορτ

15:00 Ζοάο Σόουζα - Ραφαέλ Ναδάλ

17:30 Τζοάνα Κόντα - Πέτρα Κβίτοβα

19:00 Ματέο Μπερετίνι - Ρότζερ Φέντερερ

No.1 Court

15:00 Σερένα Γουίλιαμς - Κάρλα Σουάρες Ναβάρο

16:30 Σιμόνα Χάλεπ - Κόρι Γκάουφ

18:00 Νόβακ Τζόκοβιτς - Ουγκό Ουμπέρ

No.2 Court

13:00 Άσλεϊ Μπάρτι - Άλισον Ρίσκε

15:00 Καρολίνα Μουχόβα - Καρολίνα Πλίσκοβα

17:00 Κέι Νισικόρι - Μίχαλ Κουκούσκιν

No.3 Court

13:00 Ελίνα Σβιτολίνα - Πέτρα Μάρτιτς

15:00 Νταβίντ Γκοφάν - Φερνάντο Βερντάσκο

18:00 Γκίντο Πέγια - Μίλος Ράονιτς

Court 12

13:00 Μπαρμπορα Στρίτσοβα - Ελιζέ Μέρτενς

15:00 Σαμ Κιουρέι - Τένις Σάντγκρεν

Court 18:

13:00 Σουάι Ζανγκ - Νταγιάνα Γιαστρέμσκα

15:00 Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ - Μπενουά Περ

* Με εξαίρεση τους πρώτους αγώνες ανά κορτ όλες οι υπόλοιπες ώρες είναι κατά προσέγγιση

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ