ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοιτίδα αθλητισμού το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Κοιτίδα αθλητισμού το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Τo ΣΕΦ ανοίγει για 4η συναπτή σεζόν τις πόρτες του, προκειμένου να υποδεχτεί τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα - Γνωρίζω τον Αθλητισμό», το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν Ολυμπιακά αθλήματα από ομοσπονδιακούς προπονητές.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του τρίωρου προγράμματος (09:30-12:30) οι μαθητές χωρίζονται σε 4-5 ομάδες και μέσω μίας διαδραστικής, εμπειρίας μαθαίνουν τα μυστικά της άρσης βαρών, της πετοσφαίρισης (βόλεϊ), της χειροσφαίρισης (χάντμπολ), της παράκτιας πετοσφαίρισης (beach volley), της πάλης, της ξιφασκίας και της τοξοβολίας.

Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται είτε εντός του Σταδίου, είτε στον αναβαθμισμένο περιβάλλοντας χώρο, απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, όπως επίσης και της Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου.

Η δήλωση συμμετοχής από πλευράς διευθύνσεων των σχολείων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της αίτησης που θα αποσταλεί τις προσεχείς ημέρες από την αρμόδια διεύθυνση του Σ.Ε.Φ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ