ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τουρνουά υποβρύχιου ράγκμπι στο Νέο Ψυχικό

Τουρνουά υποβρύχιου ράγκμπι στο Νέο Ψυχικό

Το διήμερο 11-12 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί στο Νέο Ψυχικό η δεύτερη φάση του διεθνούς τουρνουά υποβρυχίου ράγκμπι "Underwater Rugby Open League".

Ο αθλητικός σύλλογος Υποβρυχίου Ράγκμπι "Φυσαλις", μέλος της ΕΟΥΔΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας) διοργανώνει στις 11 και 12 Μαίου 2019 τη δεύτερη φάση του διεθνούς τουρνουά υποβρυχίου ράγκμπι "Underwater Rugby Open League" στην Αθήνα.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου από 9.00 έως 19.00 και την Κυριακή 12 Μαίου από 8.45 έως 13.00 στο δημοτικό κολυμβητήριο του Νέου Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου 36, Νέο Ψυχικό) και θα περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ μικτών αλλά και γυναικείων ομάδων από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων από το κοινό, με τη βοήθεια υποβρυχίων καμερών που θα προβάλλουν τους αγώνες ζωντανά σε οθόνες. Επίσης θα υπάρξει live αναμετάδοση του τουρνουά μέσω live streaming στο διαδίκτυο.

Το τουρνουά λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του “Underwater Rugby Open League”, έβδομου κατα σειρά ετήσιου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υποβρυχίου ράγκμπι, το οποίο φέτος διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα συμμετάσχουν περισσότερες απο 13 ομάδες, μικτές και γυναικείες, και πάνω απο 140 αθλητές.

Ο αθλητικός σύλλογος Υποβρυχίου Ράγκμπι "Φυσαλις" εκτός της διοργάνωσης του τουρνουά θα συμμετάσχει στους αγώνες με την παρουσία δύο ομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες,

web site: http://fysalis.com/

facebook: @UnderwaterRugbyGreece

Πάρτε μία γεύση για το πως παίζεται το άθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ