ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιοκουμπάιτις: "Είναι τρελά σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός σε άμυνα και επίθεση, αλλά πήραμε το μάθημά μας"

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις
Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις EUROKINISSI SPORTS - KLODIAN LATO

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα έδειξε στο Game 2 της σειράς με τον Ολυμπιακό ότι έμαθε το μάθημά της από την ήττα στο Game 1, ενώ τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι μία εξαιρετικά σκληρή ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις ήταν εκ των διακριθέντων της Μπαρτσελόνα στην νίκη επί του Ολυμπιακού στο Game 2 που έφερε την σειρά στο 1-1 και μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα "Sport.es" στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι Καταλανοί στο παρκέ.

"Στην άμυνα ήμασταν καλοί και στα δύο παιχνίδια, αλλά στο πρώτο ματς κάναμε πολλά χαζά λάθη, δεν μοιράσαμε την μπάλα όπως στον δεύτερο αγώνα, Πήραμε το μάθημά μας όμως από το πρώτο παιχνίδι και παίξαμε καλύτερα" τόνισε αρχικά ο Γιοκουμπάιτις, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Ήταν σημαντικό να παίξουμε δυνατά για να ματσάρουμε την σκληράδα του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι είναι μία τρελά σκληρή ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Στο πρώτο ματς ήμασταν άθλιοι στην άμυνα λόγω της ενέργειας που έβγαλε ο Ολυμπιακός, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι ήμασταν εξίσου σκληρή. Όλη η σειρά θα είναι έτσι, η πιο σκληρή ομάδα θα προκριθεί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ