ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Πήρε Ζερμέιν Λοβ ο Χολαργός

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Χολαργού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ζερμέιν Λοβ, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Ένας σκόρερ στην διάθεση του Άρη Λυκογιάννη. Ο Ζερμέιν Λοβ (29 χρονών, 1.91 μέτρα, γκαρντ) συμφώνησε με το νεοφώστιστο Χολαργό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας. Την συμφωνία έκανε γνωστή το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λοβ αγωνίστηκε στην Πολωνία με την φανέλατ ης Τρεφλ Σόποτ, έχοντας 13.6 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο ορο με 48.2% στα τρίποντα. Λίγο αργότερα την απόκτηση του Λοβ γνωστοποίησε με ανακοίνωση και ο Χολαργός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή JERMAINE LOVE, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Jermaine Love γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1989 στο Σικάγο, έχει ύψος 1.91 μ. και αγωνίζεται ως shooting guard.

Ο Love έκανε τα πρώτα του βήματα στο High school του Rich East, ενώ ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα το 2008 στο Prairie State, όπου έμεινε μέχρι το 2010.
Τα επόμενα δύο χρόνια (2010-12) αγωνίστηκε με τη φανέλα του κολεγίου Illinois – Springfield.

Το 2013 «μετακόμισε» στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας.
Φόρεσε τη φανέλα της Παλάνγκα και με τις εμφανίσεις που έκανε τη διετία 2013-‘15 προσέλκυσε το ενδιαφέρον της επίσης Λιθουανικής, Λιετκαμπέλις. Εκεί έμεινε για μία σεζόν (2015-‘16) και στη συνέχεια συμφώνησε με την Νέβεζις (Λιθουανία, σεζόν 2016-‘17).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες, ο Jermaine Love αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πολωνικής, Τρεφ Σόποτ και ξεχώρισε για την εκτελεστική του δεινότητα: σε 23 αγώνες είχε 26,6 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, με 13.6 πόντους πόντους, 56.4% στα σουτ δύο πόντων, 48,2% στα τρίποντα, 88,7% στις βολές, 3,3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Καλωσορίζουμε τον Jermaine στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες φετινές στιγμές του:

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ