ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ομπράντοβιτς: Συμφώνησε να παραμείνει στην Παρτίζαν, γράφει η "Mozzart"

Ομπράντοβιτς: Συμφώνησε να παραμείνει στην Παρτίζαν, γράφει η "Mozzart"
EMILIJA JOVANOVIC / PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Παρτίζαν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την έγκυρη σερβική "Mozzart" να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο "Ζοτς" συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο των ασπρόμαυρων.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί τον άρχοντα των αποδυτηρίων της Παρτίζαν από το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα και όλα δείχνουν πως η σχέση αγάπης και στοργής μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχίσει να υφίσταται και το προσεχές διάστημα.

Και αυτό γιατί οι ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου ήθελαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του και ο "Ζοτς" επιθυμούσε και εκείνος να παραμείνει και άλλο στον πάγκο της ομάδας στην οποία έχει ζήσει τόσο όμορφες στιγμές, για να έρθει έτσι η συμφωνία για ανανέωση των όρκων πίστης.

Αυτό αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Mozzart", με το έγκυρο σερβικό μεσο να κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, που ήρθε πριν τους ημιτελικούς των playoffs της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου να είναι το μοναδικό ερωτηματικό στην παρούσα φάση.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ