CHAMPIONS LEAGUE

Η στιγμή που οι οπαδοί της Μπάγερν χειροκροτήθηκαν από αυτούς της Λίβερπουλ

Bayern Munich fans hold up banners in protest against away ticket prices  during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Liverpool and Bayern Munich,  at Anfield, in Liverpool, England, Tuesday, Feb. 19, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Bayern Munich fans hold up banners in protest against away ticket prices during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Liverpool and Bayern Munich, at Anfield, in Liverpool, England, Tuesday, Feb. 19, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου που βρέθηκαν στο "Άνφιλντ" για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ διαμαρτυρήθηκαν με πανό για τα ακριβά εισιτήρια και απέσπασαν το χειροκρότημα των οπαδών των "ρεντς".

Το βράδυ της Τρίτης (19/2) η Λίβερπουλ αντιμετώπισε τη Μπάγερν στο Άνφιλντ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League. Περίπου 3.500 οπαδοί της γερμανικής ομάδας έκαναν το ταξίδι στο Νησί για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι υποστηρικτές των Βαυαρών σήκωσαν πανό, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την τιμή των εισιτηρίων. Σε αυτά αναγραφόταν ότι εκείνοι κλήθηκαν να πληρώσουν 55 λίρες, σε σχέση με τα τις 48 των φίλων της Λίβερπουλ, σημείωσαν ότι "η απληστία δεν έχει όρια" καθώς και ότι "20 λίρες είναι αρκετές" .

Μάλιστα, η κίνησή τους έγινε δεκτή με χειροκρότημα από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, σε μια ιδιαίτερη στιγμή του χθεσινού αγώνα, που τελικά ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0).

Κάτι ανάλογο είχαν πράξει οι οπαδοί της Μπάγερν και για τον αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο με την ΑΕΚ, στη φάση των ομίλων, διαμαρτυρόμενοι για τις διαφορετικές τιμές που είχαν οριστεί για εκείνους.

Peter Byrne/PA via AP

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ