PREMIER LEAGUE

Η στιγμή που ο Φιρμίνο ένωσε Έβερτον και Λίβερπουλ!

Η στιγμή που ο Φιρμίνο ένωσε Έβερτον και Λίβερπουλ!

Την ώρα που Έβερτον και Λίβερπουλ έδιναν πραγματική μάχη στο χορτάρι του "Γκούντισον Παρκ", ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έκανε άπαντες στις εξέδρες να καταλάβουν πως το ποδόσφαιρο ενώνει (VIDEO).

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις κλασικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες (κυρίως από πλευράς Λίβερπουλ), παρόλα αυτά οι μάχες που έλαβαν χώρα στο χορτάρι μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων για πάνω από 90 λεπτά αποζημίωσαν τους πάνω από 40.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Το στιγμιότυπο ωστόσο που "αιχμαλώτισε" τον φωτογραφικό και τηλεοπτικό φακό δεν είχε να κάνει με κάποια φάση στον αγωνιστικό χώρο αλλά με μία εντυπωσιακή εικόνα στις εξέδρες.

Η στιγμή που ο Φιρμίνο ένωσε Έβερτον και Λίβερπουλ!

Πρωταγωνιστής ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, με τις κάμερες να τον "συλλαμβάνουν" κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους να παίρνει αγκαλιά ένα μωρό την ώρα που καθόταν στον πάγκο των αναπληρωματικών και να κάνει το χατίρι της μαμάς του βρέφους, βγάζοντας φωτογραφία μαζί του.

Αναμφίβολα, η κίνηση αυτή δείχνει ένα και μόνο πράγμα: πως το ποδόσφαιρο υπάρχει για να ενώνει, να ψυχαγωγεί και να διασκεδάζει τα πλήθη και όχι να δημιουργεί έχθρες και διχόνοιες. Το χαμόγελο του Φιρμίνο και της μητέρας του βρέφους (φίλη της Έβερτον πιθανότατα) αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έβερτον - Λίβερπουλ 0-0: Γκέλαρε και τώρα κυνηγάει
Πιτσιρικάς χειροκροτεί ειρωνικά τον Κλοπ και ο Γερμανός απαντά με χαμόγελο
Η εντυπωσιακή ατάκα του Κλοπ για τον καιρό στο "Γκούντισον"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ