PREMIER LEAGUE

Συλλήψεις οπαδών της Έβερτον για κατοχή κοκαΐνης

Everton's fans outside the Goodison Park Stadium prior to the start of the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Everton's fans outside the Goodison Park Stadium prior to the start of the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Οι Αρχές στην Αγγλία συνέλαβαν επτά οπαδούς της Έβερτον που ταξίδευαν για το Κάρντιφ, καθώς βρήκαν στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Την Τρίτη (26/2) το βράδυ η Έβερτον τέθηκε αντιμέτωπη εκτός έδρας με την Κάρντιφ για το πρωτάθλημα της Premier League. Οπαδοί των φιλοξενούμενων που έκαναν το ταξίδι για την Ουαλία, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές αφού πρώτα είχαν ξεκινήσει με προορισμό το Κάρντιφ.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Merseyside σταμάτησε δύο λεωφορεία και στην κατοχή των οπαδών της Έβερτον βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης. Ο οδηγός του ενός εκ των δύο λεωφορείων, μάλιστα, επίσης συνελήφθη καθώς βρέθηκε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Και τα δύο λεωφορεία μετά τις συλλήψεις συνέχισαν την πορεία τους για την Ουαλία. Η... επέμβαση των Αρχών ήταν στο πλαίσιο προσχεδιασμένης επιχείρησης, καθώς οπαδοί της Έβερτον είχαν εμπλακεί πρόσφατα σε μια σειρά από επεισόδια κατά τη διάρκεια εκτός έδρας αγώνων.

Υπενθυμίζεται ότι η Έβερτον νίκησε 3-0 στο Κάρντιφ με γκολ των Σίγκουρντσον (2) και Κάλβερτ-Λιούιν και βρίσκεται στην 9η θέση της Premier League με 36 βαθμούς σε 28 παιχνίδια. Η Κάρντιφ από τη μεριά της είναι 17η, στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ