ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντόρτμουντ: "Βαρύ" πρόστιμο σε Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho plays during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Saturday Sept. 14, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τζέιντον Σάντσο καθυστέρησε να επιστρέψει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ μετά την Εθνική Αγγλίας, με τους Βεστφαλούς να τον τιμωρούν με βαρύ πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλει ο Τζέιντον Σάντσο μετά το πρόστιμο που του επέβαλε η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 19χρονος Άγγλος διεθνής, άργησε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Βεστφαλών χωρίς κάποια δικαιολογία μετά τα ματς της Εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2020 και η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου τον τιμώρησε με πρόστιμο μαμούθ που φτάνει τις 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σάντσο έμεινε εκτός αποστολής από το Σαββατιάτικο νικηφόρο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ (1-0), ενώ αναμένεται να απουσιάσει και από τον αγώνα της Τετάρτης (23/10) με την Ίντερ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ