ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρυσή Μπάλα 2019: Ο Μέσι χαρακτήρισε αδιανόητο το ότι έφτασε τα 6 τρόπαια!

Barcelona's soccer player Lionel Messi looks his six golden balls during the Golden Ball award ceremony in Paris, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
Barcelona's soccer player Lionel Messi looks his six golden balls during the Golden Ball award ceremony in Paris, Monday, Dec. 2, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για έκτη φορά στην καριέρα του τη Χρυσή Μπάλα και στις πρώτες του δηλώσεις θυμήθηκε όταν ήταν 22 ετών και κέρδισε πρώτη φορά το βραβείο. Διαβάστε αναλυτικά.

Μετά τις επιτυχίες του 2009, 2010, 2011, 2012 και 2015, ο Λιονέλ Μέσι ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου για έκτη φορά στην καριέρα του κερδίζοντας το βραβείο της Χρυσής Μπάλας από το γαλλικό περιοδικό France Football και στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για αυτό το τεράστιο επίτευγμα.

"Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους που με ψήφισαν και τους συμπαίκτες μου, της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής.

Είστε μέρος αυτού του βραβείου. Χθες σκεφτόμουν την πρώτη Χρυσή Μπάλα πριν από 10 χρόνια, ήμουν 22 ετών και ήταν κάτι το αδιανόητο για μένα να έρθω εδώ και να κερδίσω το έκτο τρόπαιο σε μία στιγμή εντελώς διαφορετική για μένα και την προσωπική ζωή μου", τόνισε ο 32χρονος σούπερ της Μπαρτσελόνα, και συμπλήρωσε:

"Όλο αυτό το διάστημα δεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να προσπαθώ να βελτιώνομαι και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, κάνοντας αυτό που αγαπώ.

Έχω επίγνωση της ηλικίας στην οποία βρίσκομαι και αυτές οι στιγμές τώρα μου αρέσουν ακομα περισσότερο".

"Είμαι ευτυχισμένος για τις στιγμές που βιώνω, σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο. Θέλω κάθε χρόνο να βελτιώνομαι σε αθλητικό επίπεδο. Τα ατομικά βραβεία είναι σημαντικά αλλά δευτερεύοντα σε σχέση με τα ομαδικά.

Προετοιμάζομαι κάθε χρόνο για να παλεύω σε κάθε διοργάνωση. Δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα αλλά το σημαντικό είναι να προσπαθείς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χρυσή Μπάλα 2019: Επέστρεψε στο θρόνο του ο Μέσι
Χρυσή μπάλα 2019: Η εκπληκτική αντίδραση των γιων του Μέσι
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ