FOOTBALL LEAGUE

Football League: Πήρε το ντέρμπι ο Ιωνικός, στην κορυφή η Ιεράπετρα

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 του Αιγάλεω εκτός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής ενώ η Ιεράπετρα κέρδισε την Καβάλα και είναι μαζί με την ομάδα της Νίκαιας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. (VIDEO)

Ο Ιωνικός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με το Αιγάλεω για την 7η αγωνιστική της Football League επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Μια νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Εκεί που βρίσκεται και η Ιεράπετρα μετά την επικράτηση της επί της Καβάλας με 3-2 σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι στην Κρήτη. Δείτε τι συνέβη στη Football League.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-2

Το Αιγάλω βρήκε γκολ αρκετά νωρίς στο παιχνίδι με τον Ιωνικό καθώς μόλις στο 4' μετά από γύρισμα από τα αριστερά ο Σταματάκης αρχικά με το αριστερό απείλησε, ο Ανδρούτσος έδιωξε, αλλά ο νεαρός μέσος πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 21' όταν σε φάουλ από τα αριστερά ο Κρητικός με κεφαλιά στο ύψος του πρώτου δοκαριού νίκησε τον Σικαλιά και έκανε το 1-1.

Η ολική ανατροπή στο παιχνίδι ήρθε στο 37' με τον Μάναλη μετά από σέντρα από τα αριστερά με προβολή να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουκάς Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσαφταρίδης, Κατσικογιάννης, Ντιατά, Σταματάκης, Τσιλιγγίρης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Μάναλης, Καλλέργης, Σμυρλής, Κρητικός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΙΑΛΥΣΟΣ 2-0

Η ομάδα του Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 2-0 επί του Ιάλυσου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31' με τον Κουτσιανικούλη ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 85' από τον Ντούνη.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ένα πόντο μακριά από την κορυφή.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας (76’ Κόλα), Ντούνης (88’ Ρόκας), Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Πόζογλου (94’ Στεφάνοβιτς).

Ιάλυσος (Καραμπετάκης): Ανδρούτσος, Τερζίου (42’ Σερτζίνιο), Μαραγκουδάκης, Γιώργου (81’ Κούγιος), Κ. Χειμωνέτος, Ρεκλίτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Αυγενικού (73’ Πετράκης), Χατζηδίμπας.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ 3-2

Ματσάρα έγινε στην Κρήτη όπου η Ιεράπετρα κέρδισε 3-2 την Καβάλα και μάλιστα με ανατροπή μέσα στη διάρκεια του αγώνα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Παπαδόπουλο αλλά η Καβάλα απάντησε με δύο τέρματα από τους Χαντί στο 21' και Βόσαλικ στο 79'.

Στο δεύτερο μέρος με αντεπίθεση διαρκείας η Ιεράπετρα έφτασε στην ανατροπή με τον Ανασταόπουλο να ισοφαρίζει στο 48' και τον Σέχου στο 78'.

ΟΦΙ (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Μηνάς, Τζελέπης, Χιντζίδης, Σέχου, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Παπαστεριανός, Καζαντζίδης, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ, Ορφανίδης, Μαϊδάνος, Χαντί, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 1-0

Σπουδαία νίκη για τον Θεσπρωτό που επικράτησε 1-0 του Ασπρόπυργου και πήρε βαθμολογική ανάσα αφήνοντας τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ισοβαθμεί με τον Ασπρόπυργο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντάλα Κόστα στο 74' με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλα την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (65′ Ευθυμίου), Ραμίρεζ (72′ Μπίκας), Κολλάς, Ντάλα Κόστα (88′ Καρβούνης).

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Σταγάκης, Ζώνας, Λογοθέτης, Νικολάου, Γκατσολάρι (83′ Κωνσταντινίδης), Κάκκο (71′ Ζαχαρός), Ζγκούρη (41′ Πίντο), Σρέτσκοβιτς, Βασιλείου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-1

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και τη Νίκη Βόλου στη Ρόδο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Κέρι για να ισοφαρίσει στο 31' η Νίκη Βόλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροχάνο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή Ιορδανίδη από το 73' αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης, Προβατίδης (56’ λ.τ. Μπέλερης), Καρπαθάκης, Αθανασίου, Γεωργίου (68’ λ.τ. Γούλας), Γλυνός (64’ Μπουρλάκης), Κέρι, Μπαρμπαρούσης.

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Αποστολίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Παγώνης, Βοσνιάδης, Μπιτσάκος (62’ Καμπαγέρο), Ντομίνγκεζ, Ιορδανίδης, Κρουθ, Ροχάνο (81’ Τσιώλης), Καπός (56’ Μασκουνιάν).

ΤΡΙΓΛΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Καλαμάτα, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με την Τριγλία να επικρατεί με 1-0 της Μαύρης Θύελλας με το τέρμα που πέτυχε στο 44' ο Παπαδημητρίου.

Τριγλία (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Πότσι, Παπαδημητρίου, Ευθυμιάδης, Ζορμπάς, Ντούνγκα, Λεμονής.

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Στεργίδης, Καζβιρόπουλος, Αλεξόπουλος, Τζόκιτς, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Ράκιτς.

Σάββατο (09/11)

Τρίκαλα - Βέροια 2-1 (2' Οικονομόπουλος, 63' Σταματής / 73' Πασάς)

Κυριακή (10/11)

Ολυμπιακός Βόλου - Ιάλυσος 2-0 (31' Κουτσιανικούλης, 85' Ντούνης)

Τρίγλια - Καλαμάτα 1-0 (44' Παπαδημητρίου)

ΟΦ Ιεράπετρας - Καβάλα 3-2 (14' Παπαδόπουλος Μ., 48' Αναστασόπουλος, 78' Σέχου/21' Χαντί, 29' Βόσαλικ)

Θεσπρωτός - Ασπρόπυργος 1-0 (74' Ντάλα Κόστα)

Διαγόρας - Νίκη Βόλου 1-1 (11' Κέρι/31' Ροχάνο)

Αιγάλεω - Ιωνικός 1-2 (4' Σταματάκης/21' Κρητικός, 37' Μανάλης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΙ 13

2. Ιωνικός 13

3. Τρίκαλα

4. Ολυμπιακός Β. 12

5. Καβάλα 11

6. Βέροια 11

7. Διαγόρας 10

8. Καλαμάτα 10

9. Αιγάλεω 8

10. Θεσπρωτός 7

11. Ασπρόπυρος 7

12. Τριγλία 6

13. Ιάλυσος 5

14. Νίκη Βόλου 5

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ