FOOTBALL LEAGUE

Football League: Χέρι - χέρι στην κορυφή Καβάλα και Βέροια

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Καβάλα επικράτησε 4-1 του Θεσπρωτου και η Βέροια 3-1 του Αιγάλεω και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από έξι αγωνιστικές. Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού Βόλου μέσα στην Καλαμάτα. (VIDEO)

Καβάλα και Βέροια συνέχισαν με νίκες στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League επικρατώντας αντίστοιχα του Θεσπρωτού και του Αιγάλεω και βρίσκονται μόνες πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην κορυφή παραμένει και η Ιεράπετρα μετά το διπλό που έκανε επί της Τριγλίας ενώ σπουδαίο διπλό έκανε και ο Ολυμπιακός Βόλου νικώντας 2-1 εκτός έδρας την Καλαμάτα.

ΚΑΒΑΛΑ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 4-1

Στην Καβάλα οι γηπεδούχοι με φόρα από τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ με τον Γαβριηλίδη στο 26'. Η ομάδα του Ρότσα ισοφάρισε στο 43' με τον Ντάλα Κόστα αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος πέτυχαν τρία ακόμη γκολ.

Ο Βόσαλικ στο 66' και το 73' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος στο 79'.

Σκόρερ: 26' Γαβριηλίδης, 66'-73' Βόσαλικ πεν., 79' Παπαδόπουλος Β./43′ Ντάλα Κόστα

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Βόσαλικ (73′ Αρναούτογλου), Ορφανίδης (60′ Καθάριος), Στίκας, Μαϊδανός, Β. Παπαδόπουλος (78′ Μαρκόπουλος), Χαντί.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Δημητρούλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Βιγιαφάνε, Κολτσίδας, Γώγος (70′ Κωνσταντίνου), Ραμίρεζ (87′ Γκέκας), Κολλάς, Νταλά Κόστα (80′ Μπίκας).

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1

Η Βέροια πέτυχε τέσσερα γκολ στα 90' λεπτά του αγώνα με το Αιγάλεω αλλά κέρδισε 3-1 και συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα. Ο Μουρατίδης άνοιξε το σκορ στο 7' αλλά στο 29' ο Ζούρκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Ο Κάνουλας στο 61' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ ο Χαντζάρας στο 89' έγραψε το τελικό 3-1.

Σκόρερ: 7′ Μουρατίδης, 61′ Κανούλας πεν., 89′ Χαντζάρας/29′ Ζούρκος αυτογκόλ)

Βέροια (Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Ζούρκος Αλ., Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Πολύζος, Πέντα (56′ Σκαθαρούδης), Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης (56′ Χαντζάρας), Σιμόνι, Κανούλας (69′ Βεργώνης).

Αιγάλεω (Καραδήμος): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψανής, Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης, Μπαξεβάνου (74′ Τσαφταρίδης), Ντιάτα (65′ Πετρόπουλος), Κατσικογιάννης, Τσιτσάρης (66′ Μάρτινς).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ασπρόπυργο και Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ριζογιάννη στο 36' αλλά στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 42'.

Οι γηπεδούχοι με παίκτη παραπάνω ισοφάρισαν το σκορ στο 60' με τον Κάκκο.

Σκόρερ: 60' Κάκκο/36' Ριζογιάνης πεν.

Κόκκινη: 42' Ριζογιάννης (Τρίκαλα)

Ασπρόπυργος (Βαζάκας): Παναγόπουλος, Ζώνας, Ιωαννίδης, Λογοθέτης, Ζαχαρός (66’ Νικολακάκης), Γκουγκούδης, Κάκκο, Γκατσολάρι (83’ Νικολάου), Ζγκούρι, Σρέτσκοβιτς, Βασιλείου (55’ Πίντο)

ΑΟ Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (83’ Λώττας), Σταματής (66’ Τσίπρας), Πελάεθ (72΄ Βέρτζος)

ΙΑΛΥΣΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-1

Ισόπαλη έληξε και το ντέρμπι της Ρόδου ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Κέρι στο 45' αλλά με τη συμπλήρωση δυο λεπτών στο δεύτερο μέρος ο Σερτζίνιο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Σκόρερ: 47′ Σερτζίνιο/45′ Κέρι

Ιάλυσος (Καραμπετάκης): Aνδρούτσος, Τριποτσέρης (90’ Τερζίου), Γιώργου, Χειμωνέττος Κ. (82’ Κουγιός), Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Σερτζίνιο (70’ Αυγενικού), Χατζηδίμπας

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Tσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Μπέλερης (76’ Αθανασίου), Καρπαθάκης, Γεωργίου, Μπουρλάκης (65’ Γλυνός), Κέρι (90’ Μκρτσιαν), Μπαρμπαρούσης.

ΤΡΙΓΛΙΑ – ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 0-2

Σπουδαίο διπλό για την Ιεράπετρα μέσα στην Τριγλία με την ομάδα της Κρήτης μετά από 6 αγωνιστικές να μοιράζεται την κορυφή μαζί με την Καβάλα και τη Βέροια.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3' με τον Μηνά ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος στο 72'.

Σκόρερ: 3′ Μηνάς, 72′ Παπαδόπουλος

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μενικάλι, Κουρέλλας, Σγουρής (37′ Πότσι), Μιλκούδης, Μπουλγκουρίδης (68′ Ευθυμιάδης), Παπαδημητρίου, Έππας (62′ Μαντζίρης), Ζορμπάς, Ντούνγκα, Λεμονής.

ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Καραγκιολίδης, Μηνάς, Μπάμπης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (80′ Μέμος), Αναστασόπουλος.

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να έχασε 3-0 από τον Πανιώνιο μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο και η Καλαμάτα να κέρδισε την ΑΕΛ με 3-0 για τον ίδιο θεσμό αλλά στην αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στην Καλαμάτα ο Ολυμπιακός Βόλους κέρδισε με 2-1 τη "Μαύρη Θύελλα".

Ο Αλεξόπουλος άνοιξε το σκορ στο 32' με τον Ντούνη να ισοφαρίζει στο 40'. Στο 70' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κωνσταντόπουλος με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται τον παίκτη παραπάνω και να φτάνουν στο 2-1 στο 79' με τον Τσίτα.

Σκόρερ: 32′ Αλεξόπουλος/40′ Ντούνης, 79′ Τσίτας

Κόκκινη: 70′ Κωνσταντινόπουλος

Καλαμάτα (Βούζας): Στεφανάκος Δήμος, Κωνσταντινόπουλος, Ζαχαρόπουλος Ιντζίδης, Οσμανάγκιτς, Βουκμίροβιτς (80’ Κασβιρόπουλος), Στεργίδης, Κουϊρουκίδης (73’ Ράκιτς), Αλεξόπουλος, Μπάμπης (66’ Τζόκιτς).

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Σκοπελίτης (46’ λ.τρ. Κόλα), Κουτσιανικούλης, Ντούνης (88’ Ρόκας), Πόζογλου (75’ Τσίτας).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Νίκη Βόλου - Ιωνικός 1-2 (50' Καπός / 24' Γκούφας, 56' Μάναλης)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Βέροια - Αιγάλεω 3-1

Ασπρόπυργος - Τρίκαλα 1-1

Ιάλυσος - Διαγόρας 1-1

Καβάλα - Θεσπρωτός 4-1

Καλαμάτα - Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Τρίγλια - ΟΦ Ιεράπετρας 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καβάλα 11

2. Βέροια 11

3. Ιεράπετρα 11

4. Καλαμάτα 10

5. Ιωνικός 10

6. Τρίκαλα 10

7. Διαγόρας 9

8. Ολυμπιακός Βόλου 9

9. Αιγάλεω 8

10. Ασπρόπυργος 7

11. Ιάλυσος 5

12. Νίκη Βόλου 4

13. Θεσπρωτός 4

14. Τρίγλια 3

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ