FOOTBALL LEAGUE

Η επίσημη επιστροφή του Αχιλλέα Μπέου στο ελληνικό ποδόσφαιρο

ÊÕÐÅËËÏ / ÂÏËÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Μπέος EUROKINISSI SPORTS

Έπειτα από πολλά χρόνια, ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε ξανά το παρών σε διοικητικό συμβούλιο της Football League, κάνοντας τη μεγάλη επιστροφή στα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παρουσία του Αχιλλέα Μπέου διεξήχθη το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League την Πέμπτη (31/1). Έπειτα από πολλά χρόνια, ο Δήμαρχος Βόλου βρέθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας, προκειμένου να παρακολουθήσει το Δ.Σ., του οποίου τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν πολύ κρίσιμα.

Ο Αχιλλέας Μπέος, αν και έμεινε για ένα χρόνο προφυλακισμένος, πρόσφατα απαλλάχθηκε των κατηγοριών για την υπόθεση του Koriopolis κι έχοντας δικαιωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων, μπορεί πλέον να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι στηρίζει την προσπάθεια του Βόλου, ώστε να εκπροσωπήσει την πόλη στη Super League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από τη στιγμή που δίνει το παρών σε όλα τα ματς των εντός και εκτός έδρας, ήταν επόμενο ότι θέλει να έχει γνώση για όλα όσα διαδραματίζονται στη λίγκα.

Ένα από τα θέματα της ημερησίας διάταξης ήταν και η εκλογή Α’ Αντιπροέδρου. Με ψήφους 11-1 εξελέγη ο αντιπρόεδρος των Τρικάλων, Χαράλαμπος Σταμούλης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ