FOOTBALL LEAGUE

Καβάλα - Αιγάλεω 0-0: Κόλλησαν οι Αργοναύτες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΒΑΛΑ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΒΑΛΑ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Καβάλα με παίκτη λιγότερο από το 58' έμεινε στο 0-0 με το Αιγάλεω στο Ανθή Καραγιάννη και δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος της Football League. Πρώτος βαθμός για το Σίτι μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Σέντρα στην Καβάλα έκανε η δεύτερη αγωνιστική της τρίτης εθνικής κατηγορίας, καθώς η τοπική ομάδα υποδέχθηκε το Αιγάλεω. Οι Αργοναύτες είχαν φόρα από την άνετη νίκη (4-1) της πρεμιέρας επί της Τριγλίας, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το 2/2 στη Football League.

Κόλλησαν στο 0-0. Αυτός ήταν η πρώτος βαθμός για το Σίτι, καθώς στην πρεμιέρα είχε γνωρίσει εντός έδρας ήττα (0-2) από την Καλαμάτα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, αλλά ο Δήμιζας απέκρουσε σουτ του Πετρόπουλου στο 12ο λεπτό. Το σουτ του Παπαδόπουλου στο 28ο πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Σικαλιάς.

Ο Χαντί έκανε το σουτ στο 54ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Καζαντζίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη γιατί ανέτρεψε τον Τσίτσαρη.

Ο Φαρινόλα στο 82ο λεπτό έκανε το σουτ, αλλά ο Δήμιζας ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Στο 90+2' ο Πετρόπουλος έχασε την ευκαιρία με κεφαλιά σε κενή εστία να χαρίσει την απόδραση στο Αιγάλεω.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου):Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης (73’ Συριόπουλος), Σταματάκης (76’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης):Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος (85’ Αρναούτογλου), Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (63’ Ορφανίδης), Β. Παπαδόπουλος (73’ Μαρκόπουλος).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Σάββατο 5/10

Καβάλα - Αιγάλεω 0-0

Κυριακή 6/10

Καλαμάτα - Ιάλυσος (15:00, Καλαμάτας)

ΟΦ Ιεράπετρας - Νίκη Βόλου (15:00, Βουζουνεράκειο)

Ολυμπιακός Βόλου - Βέροια (15:00, ΕΡΤ3, Φιλιππούπολης)

Τρίγλια - Ασπρόπυργος (16:00, Νέας Τρίγλιας)

Θεσπρωτός - Ιωνικός (16:00, ΠΕΑΚ Ανατολής Ιωαννίνων)

Διαγόρας - Τρίκαλα (16:00, Διαγόρα Ρόδου)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ