ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπάρτη: Της αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί για οφειλές

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ÓÐÁÑÔÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Καλλιθέα, Σπάρτη EUROKINISSI SPORTS

Η Football League ανακοίνωσε επίσημα την αφαίρεση έξι βαθμών από την ομάδα της Σπάρτης η οποία έχει διορία να πληρώσει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου για να τους πάρει πίσω.

Η διοργανώτρια αρχή της Football League αφαίρεσε έξι βαθμούς από τη Σπάρτη και αναφέρθηκε στην προθεσμία των 5 εργάσιμων ημερών που έχει ώστε να της επιστραφούν οι βαθμοί.

Το Sport24.gr σας είχε αναφέρει για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ και τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε η Σπάρτη.

Πλέον όμως τις αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί για οφειλές προς τους Γιώργο Μπουζούκη και Παναγιώτη Κατσίκη και η ομάδα της Football League έχει διορία έως τις 13 Νοεμβρίου να πληρώσει τους δυο ποδοσφαιριστές, να καταθέσει τα σχετικά παραστατικά και να της επιστραφούν οι βαθμοί.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 101/2018 & 103/2018 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ & στη FOOTBALL LEAGUE την Δευτέρα 29/10/2018, και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κ.Ι.Μ.Π.) αν η ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΑΟ προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών μέχρι την 13-11-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ