Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ' Εθνική: Άνοδος στη Football League για Θεσπρωτό και Τριγλία

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θεσπρωτός που κέρδισε για δεύτερη φορά τη Νίκη Βόλου και η Τριγλία που νίκησε εκτός έδρας του Νέστου Χρυσούπολης πήραν την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά τον Ιωνικό που κέρδισε τον Αιολικό, την άνοδο στη Football League πανηγυρίζουν από το απόγευμα της Κυριακής οι Θεσπρωτός και Τριγλία με τις δυο ομάδες να νικούν αντίστοιχα Νίκη Βόλου και Νέστο Χρυσούπολης και να επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

Ο Θεσπρωτός νίκησε για δεύτερη φορά τη Νίκη Βόλου, αυτή τη φορά εντός έδρας, και πήρε την άνοδο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με τον Μπίκα αλλά ένα λεπτό αργότερα έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σουλιώτη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν. Αντ' αυτού ήρθε το δεύτερο γκολ του Θεσπρωτού με τον Μπίκα στο 86' με το δεύτερο γκολ του να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δημήτρης Μουρούτης):Κωνσταντάκος, Ε. Κωνσταντίνου (89’ Μπέρτσο), Πανταζής, Νόνης, Σταυρίδης, Κασαρατέ, Β. Κωνσταντίνου, Γώγος (76’ Φούντζουλας), Ευθυμίου, Μπίκας, Πόζογλου (88’ Γκόλιας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς):Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Θ. Παπαδόπουλος, Μετούσι (46’ Ντινιωτάκης), Τσεμπερίδης (78’ Τσιώλης), Μέτσε (39’ λ.τ. Ιορδανίδης), Ρόβας (58’ Βουκομάνοβιτς), Δεμηρτζόγλου, Μαντζίρης, Κέρι.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ

Η Τριγλία νίκησε εκτός έδρας το Νέστο και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματική κατηγορία. Σε ένα ισορροπημένο ματς οι δυο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φτάσουν στο γκολ αλλά το 0-0 παρέμενε μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 43' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ντούνγκα και ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση του για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Καβάλας έψαξε την ισοφάριση, είχε δυο - τρεις καλές στιγμές αλλά δεν βρήκε στόχο και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης):Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (70’ Τσαμπέγια), Ευθυμιάδης, Μκρτσιάν, Ορφανίδης (52’ Τσελέπης), Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Α.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης):Παλαβράκης, Ζώτος, Λιώνης, Σγούρης, Μιλκούδης, Καρατζαόγλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Κεχαγιάς, Ντούνγκα, Σταυρόπουλος (87’ Προκοπίου).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ