ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρίκαλα - Εργοτέλης 3-2: Εξιλέωση με Τσίπρα στο 89'

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ // ΚΥΠΕΛΛΟ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ // ΚΥΠΕΛΛΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Τσίπρας εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ από το οποίο προήλθε το 1-1, σκόραρε με κεφαλιά στο 89', χάρισε τη νίκη (3-2) στα Τρίκαλα επί του Εργοτέλη και το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του Παγκρητίου.

Τα Τρίκαλα της Football League υποδέχθηκαν τον Εργοτέλη της Super League 2 για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, πήραν τη νίκη (3-2) και το προβάδισμα για πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης ενόψει ρεβάνς του Παγκρητίου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Ελευθεριάδη στο 54ο λεπτό, αλλά ο Τσίπρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Γιακουμή, στο 67ο λεπτό κι έτσι ήλθε η ισοφάριση για τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ηρακλείου έφθασε στην ανατροπή με γκολ του Ιατρούδη στο 70ό λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της. Ο Πελάεθ με γκολ στο 81ο λεπτό οδήγησε τα Τρίκαλα στην ισοφάριση.

Στο 89ο ο Ανδρέας Τσίπρας εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ που πέτυχε. Με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Καλογεράκη και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης):Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας, Σταματής.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης):Καλογεράκης, Βουτσάς, Μπούσης, Πέιος, Οικονόμου, Μπρους, Αλεξάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μπαράτα, Σταθόπουλος.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ