ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 1-0: "Κιτρινόμαυρο" το ντέρμπι των μικρών

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο "ζέσταμα" του μεγάλου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι ομάδες Κ19 των δύο αντίπαλων αναμετρήθηκαν στο Γαλάτσι. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ένωση με 1-0 χάρη σε γκολ του Χριστόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League στο Γαλάτσι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους "ερυθρόλευκους" να κυριαρχούν στο πρώτο και τους "κιτρινόμαυρους" στο δεύτερο.

Ο Ολυμπιακός άρχισε δυνατά, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ, ωστόσο του κόστισε το γεγονός πως η Ένωση και σωστά αμύνθηκε, αλλά και οι Πειραιώτες σε αρκετά από τα σουτ που επιχείρησαν έστειλαν τη μπάλα μακριά από την εστία του Γκίνη.

Στην επανάληψη, όπως αναφέραμε παραπάνω, ο "δικέφαλος" έγινε πιο επιθετικός, βρίσκοντας ουσία στο 74' με σκόρερ τον Χριστόπουλο. Ο νεαρός της ΑΕΚ έγραψε το 1-0 με ωραίο πλασέ, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι το τελικό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ωραίο, η μπάλα πήγε πάνω κάτω με τους πιτσιρικάδες να προσφέρουν θέαμα με το ταλέντο και τη διάθεσή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντέρμπι παρακολούθησαν πολλοί σκάουτ, ενώ συνολικά στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 200 άτομα.

ΑΕΚ (Σίμος):Γκίνης, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης (85' Αρβανίτης), Μπότος, Χριστόπουλος, Μπογκντάνι, Πατρινός (58' Μαχαίρας), Τσέλιος (70' Μάρκου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέρες):Καραργύρης, Ράμα (77' Μπουλάρι), Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Γαλούπης, Νεοφυτίδης (74' Νεοφυτίδης), Ξενιτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Κωστανάσιος, Βοΐλης (74' Τσεκρώνης).

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ