STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Απόλλων: Τα πέντε γκολ των "κιτρίνων"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άρης πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη του στη φετινή Super League με το 5-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη (VIDEOS).

Παράσταση για έναν ρόλο! Ο Άρης ήταν το ακλόνητο φαβορί για το τρίποντο απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης και επιβεβαίωσε απόλυτα την ταμπέλα που τον συνόδευε καθώς πέτυχε πέντε γκολ (είχε 16 τελικές, 9 στην αντίπαλη εστία) και κατέκτησε την πιο άνετη νίκη του τη φετινή σεζόν.

Το σκορ μετά το φινάλε του πρώτου 45λεπτου ήταν 1-0, με τον Βαφέα να τραβάει από τη φανέλα τον Βέλεθ μέσα στην περιοχή και τον Ντιγκινί να ευστοχεί από την άσπρη βούλα μόλις στο 8ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι "κίτρινοι" ανέβασαν στροφές και έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα του Απόλλωνα που έδειχνε να βρίσκεται σε αποσύνθεση. Ο Τόνσο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 54' και ο Ντιγκινί έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 63', για να έρθει νέα "καταιγίδα" τερμάτων στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Πρώτα ο Γιουνές έκανε το 4-0 στο 81' ενώ πέντε λεπτά αργότερα έβαλε τη σφραγίδα του ο Φετφατζίδης (είχε μπει αλλαγή στο 78') που διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ