ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας - Ξάνθη: Τέσσερις απουσίες οι Αρκάδες, με Φλίσκα, Σαρπόνγκ οι Ακρίτες

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άστερας υποδέχεται την Ξάνθη στο ματς που κλείνει την 9η αγωνιστική με τον Παντελίδη να μην υπολογίζει στους Ρόλε, Σάλας, Ματρικάρντι ενώ ο Ράσταβατς στην Ξάνθη στη διάθεση του τους Φλίσκα, Σαρπόνγκ.

Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Αστέρα με την Ξάνθη την Δευτέρα το βράδυ σε ένα ματς που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.

Οι Αρκάδες που θέλουν πάση θυσία τη νίκη θα κατέβουν στο παιχνίδι με την ίδια αποστολή όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εκτός παραμένουν οι Ρόλε, Σάλας, Ματρικάρντι και Τασουλής.

Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Βλάχο, Κυριακόπουλο, Μαρτίνεθ, Κώτσιρα, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδη, Φερνάντεθ, Καλτσά, Μανιά και Δουβίκα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΛΙΣΚΑ ΚΑΙ ΣΑΡΠΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Αναφορικά με την Ξάνθη ο Μίλαν Ράσταβατς έχει στη διάθεση του σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική τους Φλίσκα και Σαρπόνγκ αντίθετα εκτός αποστολής παρέμειναν οι Ντε Λούκας που θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα μείνει εκτός μέχρι τον Δεκέμβριο. Εκτός είναι και ο Φασίδης και ο Μπρίτο που αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρωινό της Κυριακής η Xanthi FC ολοκλήρωσε την μικρής διάρκειας προετοιμασίας για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή» με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος των τελευταίων ασκήσεων, ανακοίνωσε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης,Σιλλά, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Θυμιάνης, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Τζουρίτσκοβιτς, Κίκε, Μελισσόπουλος, Γέντρισεκ, Κάστρο, Σαρπόνγκ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ