STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΑΕΛ 3-0: Με εύκολη τριάρα η πρώτη νίκη στα playouts

Ατρόμητος - ΑΕΛ 3-0: Με εύκολη τριάρα η πρώτη νίκη στα playouts

Την πρώτη του νίκη στα playouts πήρε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ στο Περιστέρι χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μπέρτος που σημείωσε αυτογκόλ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εύκολο ήταν το απόγευμα της Δευτέρα (29/6) για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου υποδέχθηκε την ΑΕΛ και επικράτησε άνετα με σκορ 3-0. Κάπως έτσι σημείωσε την πρώτη της νίκη στα playouts και πέρασε στην κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 37 πόντους. Στους 33 βαθμούς έμεινε η ομάδα του Γρηγορίου.

Το πρώτο τέρμα του ματς σημείωσε ο Μπέρτος με αυτογκόλ στο 9ο λεπτό, ενώ Μανούσος (52') και Ανδρούτσος (73') διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το Ατρόμητος - ΑΕΛ:

1. ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Ο ΜΠΕΡΤΟΣ

Ο Ατρόμητος από την αρχή του παιχνιδιού μπήκε με διάθεση να πιέσει την ΑΕΛ. Η πρώτη προειδοποίηση ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Γκάλο επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, ο Νάγκι δεν μπλόκαρε σταθερά, με αποτέλεσμα ο Ραμπέγιο να πάρει το ριμπάουντ, όμως να αστοχήσει από προφανές σημείο για γκολ.

Ωστόσο, το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης δεν ήρθε από τα πόδια παίκτη του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό, ο Ντε Πο έβγαλε μία παράλληλη σέντρα σημαδεύοντας τον Ενσικουλού, όμως στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μανώλης Μπέρτος, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας.

2. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από το σημείο του γκολ και μετά, ο Ατρόμητος ήλεγξε πλήρως το παιχνίδι. Κυκλοφορούσε την μπάλα γύρω από την περιοχή προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Νάγκι. Στο 39ο λεπτό η ομάδα του Σάββα Παντελίδη σημείωσε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ενσικούλου έγινε αποδέκτης της μπάλας, όμως πλάσαρε άσχημα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι προς το τέλος του ημιχρόνου, δίχως όμως επιτυχία. Όποτε κυκλοφόρησε την μπάλα, ο Ατρόμητος επανακτούσε την κατοχή. Μάλιστα στο πρώτο μέρος οι Βυσσινί επιχείρησαν μόλις ένα σουτ προς την εστία του Μέγιερι, ο οποίος δεν κουράστηκε ιδιαίτερα.

3. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β' ΜΕΡΟΥΣ

Η ΑΕΛ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με αλλαγές ώστε να προσπαθήσει να αλλάξει κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Παρά το γεγονός ότι απείλησε με τον Παπάζογλου στο "καλημέρα", δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια. Στο 52ο λεπτό ήρθε και το 2-0 της ομάδας του Περιστερίου. Ο Νάτσος έψαξε τον Ντε Πο, εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Νάγκι, αλλά ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε κοντά και στο τρίτο της γκολ, όμως ο Ενσικούλου σημάδεψε το δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Γκάλο δοκίμασε το πόδι του με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να διώχνει γι' ακόμη μία φορά.

4. ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεφτε όσο περνούσαν τα λεπτά με τις δύο ομάδες να φαίνονται κουρασμένες. Όμως ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο και δεν σταμάτησε να προσπαθεί να γίνεται απειλητικός απέναντι στην ακίνδυνη ΑΕΛ.

Τελικά, ήρθε και το 3ο γκολ με έναν υπέροχο τρόπο μάλιστα. Ο Ανδρούτσος βρέθηκε στην αριστερή γωνία της περιοχής και με ένα πάρα πολύ ωραίο σουτ, παρά την πίεση που του ασκήθηκε, έγραψε το 3-0. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έψαξε και ένα τέταρτο γκολ, αλλά δεν ήρθε ποτέ με το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο (82' Κιβρακίδης), Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπουσούλατζιτς (83' Μάντσον), Ραμπέγιο (77' Νταβιώτης), Ντε Πο, Ενσικουλού (55' Ανδρούτσος), Μανούσος (76' Βέλλιος)

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (46' Μπούστος), Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (82' Μάρκοβιτς), Τόρζε, Μουζέκ (46' Φιλίπ), Ζίζιτς, Σεσέροβιτς, Ασούμπρε (71' Πινάκας), Μπέρτος, Βινίσιους (46' Παπάζογλου)

Σκόρερ: 9' Μπέρτος (αυτ.), 52' Μανούσος, 73' Ανδρούτσος

Κίτρινες: 63' Νάτσος / 73' Τόρζε

Κόκκινες: -

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος, Δημήτριος Φίλος

4ος: Γεώργιος Τζοβάρας

Διαιτητής VAR: Κοτσάνης

Διαιτητής AVAR: Μεϊντάνας

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ