ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα: Κομπλέ οι Ακρίτες, χωρίς Κρίζμαν οι φιλοξενούμενοι

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ξάνθη θα υποδεχθεί τη Δευτέρα τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ράσταβατς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ ο Πετράκης δεν υπολογίζει στον Κρίζμαν.

Με την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ανοίξει το πρόγραμμα της Δευτέρας στην Super League. Οι Ακρίτες μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί του Λεβαδειακού θέλουν να φτάσουν σε ακόμη μια επικράτηση και να ανέβουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Ιωαννίνων που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα της από τη Λαμία θέλει να δείξει πως αυτό το παιχνίδι ήταν μια κακή παρένθεση.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Κυριακή το απόγευμα με την τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά ο ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Σιλλά, Κασάδο, Λισγάρα, Αλμέιδα, Μελιόπουλο, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Κίκε, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Κάστρο και Μελισσόπουλο.

ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΖΜΑΝ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Από την άλλη πλευρά στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης μετά την απουσία του Λέο έχει να αντιμετωπίσει πλέον και αυτή του Κρίζμαν ο οποίος δεν υπολογίζεται όπως επίσης και οι Μπουκουβάλας, Περιστερίδης ενώ εκτός έμειναν και οι Κακούμπα, Κούζικ. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν οι Τσικάρσκι, Παμλίδης, Ευαγγέλου και Λουκίνας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σήμερα το πρωί αναχώρησε η ομάδα μας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Ελλάδας 2018-19, με την ομάδα της Ξάνθης.Ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Πετράκης πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, τους:

Βελλίδη, Μιχάηλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλο, Λίλα, Σκόνδρα, Σιόντη, Αποστολόπουλο, Ευαγγέλου, Ντόλοβατς, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιά, Βιντάλ, Γιάκο, Λουκίνα, Παμλίδη, Ξυδά, Μυστακίδη, Αθανασιάδη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ