STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Λαμία 1-1: Κολλημένοι στη ζώνη υποβιβασμού οι Βοιωτοί

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Αντιλεού (39'), αλλά ο Πίτι ισοφάρισε (43') στο τελικό 1-1 για τη Λαμία κι έτσι οι Βοιωτοί παραμένουν εντός ζώνης υποβιβασμού. Πενιχρό το θέαμα, έξι σερί ματς αήττητοι οι Φθιώτες.

Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τη Λαμία στο γειτονικό ντέρμπι της Ρούμελης για την 23η αγωνιστική της Super League. Στη Βοιωτία διεξήχθη ένα από τα χειρότερα με βάση την ποιότητα ματς της τρέχουσας σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κι όμως είχε δύο γκολ! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μουάζ Αντιλεού στο 39' μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Χερόνιμο Μπαράλες, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Πίτι στο 43', κι αφού η μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Ισπανού κόντραρε στο τείχος κι αλλοιώθηκε η πορεία της. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. ΦΡΡΡ, ΦΡΡΡ ΚΑΙ ΦΡΡΡ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Το ματς από πλευράς θεάματος δεν είχε να μας δείξει απολύτως τίποτα. Δύο γκολ από στημένες φάσεις με μπόλικη δόση τύχης, αμφότερα. Ο Λεβαδειακός έμεινε στην Ξάνθη και τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ομάδας της Θράκης.

Η Λαμία έμεινε στο Φάληρο και την εκτός έδρας νίκη - ιστορική πρόκριση επί του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, δεν γίνεται δουλειά. Ένα μόνιμο σφύριγμα άκουγες στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Κι όχι άδικα. Τι να κάνει κι ο διαιτητής, Γιώργος Τάσης; Φάουλ, φάουλ, φάουλ... και ξανά τα ίδια. Ακόμη και οι πιο τεχνίτες παίκτες, εξαφανίστηκαν. Εγκλωβίστηκαν στη γενική μετριότητα. Αν κάποιος "χαλάστηκε" περισσότερο από τους δύο, σίγουρα αυτός είναι ο Λεβαδειακός. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη και να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού.

2. Η... ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΛΕΣ

Ο Λεβαδειακός κατόρθωσε ν' ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση από στημένη φάση. Στο 39ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Μπαράλες προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο ν' απομακρύνει την μπάλα.

Ο Αργεντινός φορ, στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων, με σκαστή κεφαλιά επιχείρησε να διώξει.

Δεν τα κατάφερε. Άθελά του έστρωσε την μπάλα στον Μουάζ Αντιλεού, ο οποίος δεν σπατάλησε την ευκαιρία που του δόθηκε.

3. ΠΙΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ

Για τον Πίτι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ούτε για τις εκτελέσεις φάουλ του. Ο 37χρονος Ισπανός έχει "σώσει" ουκ ολίγες φορές τη Λαμία, ενώ οι εκτελέσεις φάουλ του έχουν δώσει με τον έναν (απευθείας) ή τον άλλον (ασίστ) τρόπο.

Στο ματς της Κυριακής (3/3) έσωσε το βαθμό για την ομάδα της Φθιώτιδας. Παραδόξως με μία όχι και καλή - όσο παράδοξο κι αν ακούγεται για την τεχνική του Ισπανού - εκτέλεση.

Στο 43ο λεπτό η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Ισπανού, κόντραρε στο τείχος των Βοιωτών, η πορεία της αλλοιώθηκε, ο Μπάγιτς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο, παρά να τη μαζέψει από τα δίχτυα της εστίας του.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Γιώργος Τάσης

Βοηθοί:Δημήτρης Σαμοΐλης, Θεόφιλος Μωυσιάδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Ρεχιασβίλι, Ντιόγκο (46' Παντελιάδης), Αντιλεού, Μέλεγκ (55' Στανόγεβιτς), Καραχάλιος (81' Ιωαννίδης), Κονέ, Νανζίς, Μαρκόβσκι.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο (81' Τομάς), Πίτι (89' Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπαράλες (65' Επστάιν).

Γκολ: 39' Αντιλεού / 43' Πίτι

Κάρτες: 22' Καραχάλιος, 72' Παντελιάδης, 88' Ιωαννίδης / 37' Πλιάτσικας, 62' Μπαράλες, 76' Σαράνοβ, 83' Μπεχαράνο

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ