STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Λαμία 0-1: Νίκη εξάδας για την ομάδα της Φθιώτιδας

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Lamia, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, κάνει πορεία πρωταθλητισμού με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της, και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση της Super League αφήνοντας τους "κυανέρυθρους" στην τελευταία θέση.

Η Λαμία πήρε μια σημαντική νίκη και κάτω από δύσκολες συνθήκες στη Νέα Σμύρνη επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-0 με γκολ του Καραμάνου από το 11' και ενώ έπαιξε για 70 λεπτά περίπου με παίκτη λιγότερο.

Μια νίκη που δίνει στην ομάδα της Φθιώτιδας για πρώτη φορά μια θέση στην πρώτη επτάδα και την κάνει να κοιτά ακόμα ψηλότερα καθώς με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο εκμεταλλεύτηκαν στο μεγαλύτερο βαθμό τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων και ήξεραν που να χτυπήσουν καθώς ο Έλληνας τεχνικός είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το ματς της Νέας Σμύρνης:

1. ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Λαμία σε σετ παιχνίδι έντεκα εναντίων έντεκα ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς με τον Καραμάνο στο 11' λεπτό. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με τριάδα στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν εκεί ακριβώς και το γκολ ήρθε μετά από παράλληλη μπαλιά του Τιρόνε και πλασέ του Καραμάνου από το ύψος του πέναλτι.

Ο Ντομίνγκες έχασε τον επιθετικό της Λαμίας που κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Τουράμ και πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Φθιώτιδας.

2. ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στο 26' η Λαμία έμεινε σωστά με δέκα παίκτες μετά από αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπεχεράνο για χτύπημα εκτός φάσης στον Τσιλούλη. Ο διαιτητής που είχε χάσει τη φάση στη διάρκεια του ματς την είδε εν συνεχεία στο VAR και αποφάσισε να βγάλει την απευθείας κόκκινη κάρτα και να αφήσει τη Λαμία με δέκα παίκτες.

Ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 33' όταν ο Παπανικολάου βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Θεοδωρόπουλος κράτησε το μηδέν για τη Λαμία. Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση των γηπεδούχων μέχρι το τέλος του αγώνα.

Μέχρι τη λήξη οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι, πίεσαν, κέρδισαν αρκετά κόρνερ αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τελικές προς την εστία του Θεοδωρόπουλου. Παρά την πίεση που άσκησαν και το γεγονός πως τα έκαναν όλα καλά μέχρι τα 3/4 του ματς δεν έφτιαξαν καλές στιγμές προς την εστία της Λαμίας.

Ο Άκης Μάντζιος από την πλευρά του έριξε ότι διέθετε σε αμυντικό από τον πάγκο του με αποτέλεσμα να κρατήσει η Λαμία μέχρι τέλους το 1-0 και να πανηγυρίσει έξαλλα στο τέλος του αγώνα τη νίκη της.

3. ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Τόσο ο Τάσος Καραμάνος που σκόραρε στο 11' όσο και ο προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος, δεν πανηγύρισαν στο γκολ που πέτυχε ο Έλληνας επιθετικός. Άλλωστε και οι δύο τους έχουν περάσει από τους "κυανέρυθρους" και είναι μια ομάδα στην οποία έχουν δώσει και έχουν πάρει αρκετά. Μια κίνηση που είναι δείγμα του ήθους και των δύο ανδρών.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ