STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΛ 1-1: Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλη 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βόλο και την ΑΕΛ με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι ενώ και οι δυο σκόραραν στο δεύτερο 45λεπτο.

Χωρίς νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βόλο και την ΑΕΛ στο Καρπενήσι με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες, 1-1, έχοντας η κάθε μια από ένα καλό 45λεπτο.

Και τα δυο γκολ του φιλικού μπήκαν στο δεύτερο μέρος με τον Ντάουντα να ανοίγει το σκορ στο 51' και τον Σαρμιέντο να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ισόπαλη ξανά με σκορ 1 – 1 ήρθε η ΑΕΛ αυτή τη φορά απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι όπου διανύει το βασικό της στάδιο προετοιμασίας. Σκόρερ για την ΑΕΛ ο Αμπιόλα Ντάουντα (51′) και για τον ΝΠΣ Βόλο ο Σαρμιέντο (67′).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος είχε πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Ρίστις να αναδεικνύεται ο «MVP» του πρώτου ημιχρόνου, καθώς σταμάτησε τέσσερις φορές τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, ενώ μία φορά η μπάλα σταμάτησε και στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ μετά από κεφαλιά του Ντεντάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ΑΕΛ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από το Στάνκοβιτς στο 51' ο Ντάουντα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 67' ήρθε η ισοφάριση του σκορ σε 1-1 μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρμιέντο.

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Ρίστιτς (46′ Κρίστινσον), Μόρας (46′ Ζίζιτς), Γκόλιας (46′ Μπράλιτς), Μιχαήλ (46′ Ζίβκοβιτς), Καρανίκας (46′ Μπέρτος), Μπάλλας (46′ Σεσέροβιτς), Φατιόν (46′ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιάκος (46′ Μιλτιάδης (77′ Νούσιος)), Νούνιτς (46′ Ντάουντα), Σικάφκα (46′ Φιλίποβιτς), Χοτζάλι (46′ Στάνκοβιτς).

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Μυστακίδης, Ηλιόπουλος, Φεράρι, Ζοάο Φερνάντο, Αγκούστο Μαξ.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Κυζιρίδης, Συμελίδης, Τσαούσης, Κορέλας, Λύρατζης, Κραβαρίτης, Διμηνάς, Σαρμιέντο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ