STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Λαμία 0-0: Μηδέν της ταλαιπωρίας

SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βόλος και Λαμία ταλαιπώρησαν την μπάλα, δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 για την 4η αγωνιστική των playouts.

Ο Βόλος υποδέχθηκε τη Λαμία τη Δευτέρα (29/6) το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 1 με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Θεσσαλοί και Φθιώτες δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις, ταλαιπωρώντας την μπάλα και παράγοντας... πενιχρό θεάμα. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

Πρώτο ματς για τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο της ομάδας και ασφαλώς δεν μπορούν να αναζητηθούν ευθύνες στον 32χρονο Ρεθυμνιώτη προπονητή. Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε κάκιστη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν μπορούσε ν' αλλάξει την μπάλα, οι γραμμές ήταν μακριά η μία από την άλλη. Ο Ισμαέλ Σασί έμοιαζε μόνος σαν τη μύγα μες το γάλα. Προσπαθούσε ο Τυνήσιος, αλλά η μπάλα δεν έφθανε με τίποτα σε αυτόν.

Η αριθμητική δεν λέει ψέμματα και η κατέγραψε μόνο μία τελική για τους κυανόλευκους στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό. Βελτιώθηκε λίγο η εικόνα στο δεύτερο, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι η Λαμία έβγαλε μάτια...

2. Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΑΝΤΟ

Ο Βόλος ήταν καλύτερος και σίγουρα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να φθάσει στο τρίποντο. Οι δυο Ισπανοί των Θεσσαλών έκαναν όλη τη δουλειά. Ο Χουάν Μουνίθ και Ίκερ Γκουαροτσένα δημιουργούσαν ό,τι καλό για τους γηπεδούχους.

Υπήρχαν στιγμές που ο δεύτερος προσπαθούσε μόνος του με όλη την άμυνα της Λαμίας να φτιάξει τις συνθήκες για ν' απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλου. Εις μάτην, όμως, καθώς έμοιαζαν μόνοι. Αμφότεροι ήταν εισηγήσεις του πρώην προπονητή του Βόλου, Χουάν Φεράντο, ο οποίος γνωρίζει καλά τους συμπατριώτες του και τι μπορούν να προσφέρουν.

Δεν είναι γνωστό εάν θα μείνουν και την επόμενη σεζόν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, σε κάθε περίπτωση ωστόσο έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων της Super League.

3. O ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο πέραν του καλύτερου πλασαρίσματος στη βαθμολογίας δεν υπήρχε στο ματς. Ας σταθούμε σε κάποια ονόματα που δεν τα συναντήσαμε κάθε Κυριακή στη σεζόν αυτή που φθάνει στο τέλος της.

Ο Καραγκιόζης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Βόλου, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα υπερασπιζόμενος την εστία των γηπεδούχων. Ο Κυζιρίδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και είναι αλήθεια ότι είχε διάθεση.

Μπορεί αυτή να μη συνοδεύτηκε από ουσία, αλλά πάλεψε. Στις καθυστερήσεις αγωνίστηκε και ο Γιώργος Μπάλλας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του. Ο Γιώργος Πετράκης από τη Λαμία προχώρησε σε αλχημείες λόγω των απουσιών δίνοντας νέο ρόλο στον Σάλιακα στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα έδειξε να είναι ιδιαίτερα δραστήριος.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ (Στέφανος Ξηροφώτος):Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος (46' Μπαλογιάννης), Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζιρίδης (53' Ζοάο), Μουνίθ (80' Γέντρισεκ), Γκουαροτσένα, Μάντζης (90+2' Μπάλλας).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης):Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Σάλιακας (84' Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (70' Αραβίδης), Δημούτσος (45+2' Νιάς), Ρόμανιτς, Σασί (84' Καραμάνος).

Σκόρερ: -

Κίτρινες Κάρτες: 28' Μαξ / 56' Βιγιάλμπα, 65' Αντέτζο, 66' Νιάς, 68' Μπεχαράνο, 73' Βάντερσον

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Βοηθοί: Νίκος Πάγκαλος, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης

4ος: Γιώργος Βρέσκας

Διαιτητής VAR: Αθανάσιος Σέζος

Διαιτητής AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης

Πατήστε εδώ και δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στη Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ