ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας ο Πέτρος Μαντούβαλος

Πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας ο Πέτρος Μαντούβαλος
Μαντούβαλος

Ο δικηγόρος και πολιτικός, Πέτρος Μαντούβαλος, ανέλαβε πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας. Η ομάδα της Φωκίδας ανέβηκε στη Γ' Εθνική και "καπετάνιος" τους θα είναι ο Πειραιώτης νομικός.

Νέα εποχή στον Αστέρα Ιτέας, ο οποίος εξασφάλισε την άνοδο στη Γ' Εθνική. Η ομάδα της Φωκίδας έχει πλέον πρόεδρο τον Πέτρο Μαντούβαλο, που μαζί με μέλη απο το περσινό Δ.Σ αλλά και νέα μέλη θα στελεχόσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Μαντούβαλος είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Δικηγόρος παρ’ Aρείω Πάγω. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Δίκαιο Περιβάλλοντος και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς στον τομέα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Μεταξύ άλλων ξελέγη δύο φορές Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων (εκλογές 2000 & 2004), πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς (1998-2000), αντιδήμαρχος Πειραιώς (2000-2002) και Πρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δικαιοσύνης, ΔημόσιαςΤάξης και Δημόσιας Διοίκησης.

Η σύζυγος του Μαντούβαλου κατάγεται από τη συγκεκριμένη περιοχή, για αυτό και ο γνωστός νομικός πήρε την πρωτοβουλία να εμπλακεί στον Αστέρα Ιτέας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ