ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην ΕΠΣ Καρδίτσας με ξυλοδαρμό, μηνύσεις & συλλήψεις

Χαμός στην ΕΠΣ Καρδίτσας με ξυλοδαρμό, μηνύσεις & συλλήψεις

Χαμός στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας με τη νυν διοίκηση να προβαίνει σε καταγγελία για ξυλοδαρμό και την αντιπολίτευση να προχωράει σε μηνύσεις που έφεραν τη σύλληψη του προέδρου της ΕΠΣ κ. Παλάσκα.

Απίστευτα πράγματα που δεν είχαν προηγούμενο συνέβησαν κατά τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας για τη νέα διοίκηση, με καταγγελίες για ξυλοδαρμούς, μηνύσεις και συλλήψεις.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, σημειώνοντας ότι παρά τον χαμό που έχει γίνει από την Παρασκευή το βράδυ οι εκλογές διεξήχθησαν κανονικά.

Αρχικά το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΕΠΣ, κ. Μανώλης Παλάσκας, ήθελε να αποκλείσει 32 σωματεία της αντίπαλης παράταξης, του Χρήστου Σκάρλου, από την ψηφοφορία και είχε προσφύγει στην ΕΠΟ.

Το διαιτητικό δικαστήριο όμως την Παρασκευή (1/2) αποφάσισε πως αυτό δεν είναι νόμιμο και πήρε απόφαση υπέρ της παράταξης του Χρήστου Σκάρλου. Οπότε τα σωματεία που πήγαν να αποκλειστούν κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατάθεσαν μηνύσεις, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του κ. Παλάσκα.

Την ίδια ώρα όμως, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, κ. Παλάσκας, πήγε στο νοσοκομείο και κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από πέντε μπράβους, αναγνωρίζοντας ανάμεσα σε αυτούς και δυο κάτοικους της Καρδίτσας. Μάλιστα φεύγοντας από το νοσοκομείο πήρε στα χέρια του και τη γνωμάτευση των ιατρών που έλεγαν πως έχει δεχτεί αρκετά χτυπήματα και είχε αρκετούς μώλωπες.

Σύμφωνα με πηγές και μετά τις μηνύσεις που κατέθεσε ο Μανώλης Παλάσκας, λέγεται ότι έχει κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία για τη σύλληψη έξι ατόμων. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την πλευρά του κ. Παλάσκα, έχει μηνύσει τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Χάρη Γρηγορίου (δικηγόρος), Κώστα Ντάσιο (αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας), Γιώργο Κρανή, Αλέξη Σφήκα και Κώστα Ρόβα.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης τώρα υπήρχε καταγγελία για δολιοφθορά στο αυτοκίνητο του Βάιου Καραγιάννη, ο οποίος είναι υποψήφιος με την παράταξη Σκάρλου.

Το Σάββατο το πρωί (2/2) και την ώρα των εκλογών, τα σωματεία που είχαν αποκλειστεί βρέθηκαν κανονικά στη συνέλευση, ενώ εκεί ήταν και η αστυνομία που προέβη στη σύλληψη του Μανώλη Παλάσκα και οκτώ μελών του διοικητικού συμβουλίου μετά τις μηνύσεις που είχαν γίνει τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τελικά, μετά από ένταση, παρουσία αστυνομικής δύναμης και άλλων δυνάμεων, η διαδικασία προχώρησε και οι εκλογές έγιναν κανονικά όπως αποφάσισε η Συνέλευση τα σωματεία που είχαν αποκλειστεί, ενώ τις επόμενες ώρες θα έχουμε και τα αποτελέσματα των εκλογών.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ