ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χολαργός: Φιλανθρωπικό τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου

Χολαργός: Φιλανθρωπικό τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Ο.Φ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ με την υποστήριξη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού διοργανώνει το δεύτερο φιλανθρωπικό τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3/1/2019 και την Παρασκευή 4/1/2019. Στο τουρνουά αυτό θα συμμετάσχει ο ΟΦ ΧΟΛΑΡΓΟΥ με τα τμήματα Κ12, Κ14 & Κ16.

Σε σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχαμε με την Κιβωτό του Κόσμου, λάβαμε την παρακάτω απάντηση:

----------------------------------------------

Αξιότιμε κ. Κουτουνίδη,

Θερμοί χαιρετισμοί από την Κιβωτό του Κόσμου. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επικοινωνία και την πρόθεση προσφοράς σας και φέτος. Τείνει να γίνει παράδοση και θεσμός το τουρνουά αυτό.

Με χαρά αποδεχόμαστε την πρότασή σας. Όπως και πέρσι θα είναι η βοήθεια σε τρόφιμα και αναλώσιμα;

Όπως γνωρίζετε στα 20 χρόνια λειτουργίας μας δεν έχουμε λάβει ποτέ κρατική ενίσχυση και στηριζόμαστε αποκλειστικά στην αγάπη του κόσμου, όπως εσείς. Επομένως, η βοήθειά σας είναι πραγματικά πολύ σημαντική για εμάς.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί. Σας αποστέλλουμε το λογότυπό μας για την αφίσα. Να μας τη στείλετε και μας να την αναρτήσουμε.

Δεν ξέρουμε από τώρα το πρόγραμμα του π. Αντωνίου, αλλά έτσι κι αλλιώς θα έρθει εκπρόσωπός μας εκείνη την ημέρα. Ενημερώστε μας παρακαλώ για τη συνέχεια.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!

Με εκτίμηση,

Νίκος Χριστόπουλος

Κιβωτός του Κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ