ΑΕΚ

ΑΕΚ: Όταν ο Τίγρης βρυχάται στα Σπάτα

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κάθε χρόνο και μια επίσκεψη για νουθεσίες, τιμωρίες, παράπονα. Το Sport24.gr καταγράφει τις "εισβολές" του Μελισσανίδη στα Σπάτα, για όλα όσα πήγαν πολύ πιο στραβά από όσο θα ήθελε και περίμενε.

Η παρουσία της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν ήταν αρκούντως ανταγωνιστική, σίγουρα είχε απόσταση από τις πραγματικές απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα. Ωστόσο αυτό που περισσότερο ενόχλησε (και δικαίως) τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν οι συνεχιζόμενες παραβιάσεις του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας, για τις οποίες είχε προειδοποιήσει μερικές ημέρες πριν στα Σπάτα ο τεχνικός διευθυντής, Ιλια Ιβιτς.

Μετά από εκείνη την ομιλία στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ακολούθησαν δύο ενοχλητικά γεγονότα, εκείνο με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας (έστω εν αγνοία των παικτών) μετά το πάρτι του Βράνιες και ακολούθως το ποστάρισμα του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού στο instagam, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Από εδώ κι στο εξής, ο Ιβιτς θα είναι αμείλικτος απέναντι σε κάθε μικρό ή μεγάλο περιστατικό που θα συνιστά κρούσμα απειθαρχίας, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, ο οποίος έχει παρελθόν ανάλογου ύφους στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ας τα θυμηθούμε:

ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ - 15 Μαΐου 2015, προπονητικό κέντρο Σπάτων, σεζόν Γ' Εθνικής, μετά από πληροφορίες για συνεχή παραβίαση του ωραρίου, με αποδέκτες των πυρών τους Ρόβα, Ντούνη και Πεταυράκη.

"Εσείς νομίζετε ότι η αλεπού πιάνει 100 και το αλεπουδάκι 101. Δεν με ξέρετε καλά και εξαντλείτε την υπομονή μου. Ποιος είσαι εσύ Πεταυράκη που ξενυχτάς; Γιατί το κάνεις; Και οι άλλοι οι φίλοι σου το ίδιο. Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Αντιλαμβάνεστε ποια ευκαιρία σας έχει δοθεί; Δεν θα τη βρίσκατε ποτέ διαφορετικά. Κάποιοι είδατε τυρί στο πουλί σας και το παίζετε τυρέμπορες. Συμμορφωθείτε γιατί εσείς εμένα, είστε πολλοί μικροί για να με ξεγελάσετε".

ΟΙ SELFIE - 22 Νοεμβρίου 2016, προπονητικό κέντρο Σπάτων, με προπονητή τον Μοράις και μια σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων.

"Κάποιοι ακόμη δεν ξέρετε που βρίσκεστε και δεν είστε συγκεντρωμένοι. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Κάποιοι βγάζετε τις φάτσες σας φωτογραφίες. Τι είναι αυτά ρε; Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Παίξαμε και ένα φιλικό που έμαθα πως δεν τα πήγαμε καλά. Άλλοι μιλάτε σε κινητά, άλλοι βγάζετε selfie, άλλοι δεν ξέρω εγώ τι ακριβώς… Δεν έχετε κανένα πρόβλημα από την ομάδα και βγάζετε μια εικόνα προς τα έξω που δεν μου αρέσει. Πρέπει να καταλάβετε ότι είναι τιμή σας που είστε σε αυτή την ομάδα, ακόμη και αν μένετε εκτός 18άδας".

OI ΑΠΑΤΣΙ - 20 Ιανουαρίου 2017, προπονητικό κέντρο Σπάτων, κατά την παρουσίαση του Μανόλο Χιμένεθ ως τρίτου προπονητή στην ίδια σεζόν.

"Σας παρουσιάζω τον καινούργιο σας προπονητή, ο οποίος επιλέχθηκε γιατί γνωρίζει την ομάδα, έχει δουλέψει εδώ και έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο. Θέλω να ξέρετε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα εξακολουθώ να σας πιστεύω και θα είμαι δίπλα σας. Πρέπει να ανατρέψετε την κατάσταση, πιστέψτε στους εαυτούς σας και δώστε τα όλα. Από εδώ και πέρα σας θέλω… Απάτσι!".

ΟΙ 3 ΚΟΜΜΕΝΟΙ - 25 Νοεμβρίου 2018, προπονητικό κέντρων Σπάτων, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

"Έχετε καταλάβει τι γίνεται, που είσαστε και πόσους βαθμούς είμαστε πίσω; Βλέπω κάποιοι να είστε χαλαροί. Εγώ δεν κοιμήθηκα χθες όλο το βράδυ! Εσείς είσαστε εντάξει; Eίπαμε πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, δείξατε πως έχετε καταλάβει τα λάθη σας αλλά ως εδώ. Το χθεσινό ήταν και το τελευταίο. Είτε κάποιοι θα αλλάξετε νοοτροπία είτε θα παίζουν οι μικροί. Δεν θα δω ξανά αυτή την εικόνα. Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Δεν έχετε καταλάβετε που βρίσκεστε ορισμένοι. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπροπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν".

Η "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ - 29 Οκτωβρίου 2019, προπονητικό κέντρο Σπάντων, με υψηλό το αίσθημα της έλλειψης σεβασμού από τον Βράνιες που ο ίδιος έφερε πίσω.

"Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανεις. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε. Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν. Αυτά που κάνετε, εγώ δεν τα ανέχομαι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ