ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το βαρύ κλίμα επέστρεψε

ΑΕΚ: Το βαρύ κλίμα επέστρεψε

Η ήττα της ΑΕΚ αλλά κυρίως η έκταση του σκορ στο ντέρμπι, άλλαξε και πάλι προς το χειρότερο το κλίμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Μόλις δέκα μέρες κράτησε η αλλαγή του κλίματος προς το καλύτερο, την οποία είχε φέρει η επιστροφή Χιμένεθ, η ανανέωση του συμβολαίου του Σιμόες και τα θετικά αποτελέσματα στην ΑΕΚ.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Φαλήρου, επανέφερε τα σύννεφα πάνω από τα Σπάτα. Και το κλίμα έγινε ξανά βαρύ στη σημερινή (18/2) προπόνηση, που ήταν και η πρώτη μετά το χθεσινό (17/2). Σκυμμένα κεφάλια, απογοήτευση και ψυχολογία στο Ναδίρ.

Μέσα σ’ όλο αυτό, όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μετά τις δυο μέρες που προπονήθηκε σε κανονικό πρόγραμμα πριν από το ντέρμπι, επέστρεψε σήμερα σε ατομικό, καθώς εξακολουθεί να υποφέρει από ενοχλήσεις. Και φυσικά είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να προλάβει το ματς του Σαββάτου (23/2) με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Χιμένεθ έδωσε κανονικά στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για αύριο (19/2). Για ξεκούραση σωματική και αποφόρτιση ψυχολογική. Και δουλειά στα Σπάτα ξανά την Τετάρτη(20/2).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ