ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ξεχωριστή βόλτα των παικτών της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Η ξεχωριστή βόλτα των παικτών της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολούθησαν την πρωινή Λειτουργία στη Νέα Ιωνία και κατόπιν επισκέφτηκαν το εργοτάξιο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια - Η ερώτηση που έκαναν οι παίκτες στους υπεύθυνους του έργου

Δεν είναι μέρα ρεπό η σημερινή (21/10) για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, παρότι υπήρχε χθες (20/10) παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κι αυτό διότι ακολουθεί την Τρίτη (23/10) το ματς με την Μπάγερν Μονάχου.

Όμως, οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μαζί με τον Χριστόφορο Κόλα, τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη και τον Βασίλη Δημητριάδη επέλεξαν να περάσουν ένα ξεχωριστό κυριακάτικο πρωινό. Ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Ούρος Τσόσιτς, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο Στράτος Σβάρνας και ο Τάσος Μπακασέτας, πρώτα παρακολούθησαν την πρωινή Λειτουργία στη Μητρόπολη της Νέας Ιωνίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Φιλαδέλφειας Γαβριήλ.

Μάλιστα, πήραν και την ευχή του Μητροπολίτη, " καλή επιτυχία με την Μπάγερν, αρκεί να το πιστέψετε", αλλά και έναν σταυρό δώρο από την Μητρόπολη.

Ενώ μια τέτοια κυριακάτικη βόλτα, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει και μια επίσκεψη στην… "Αγιά Σοφιά".

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πήγαν στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεναγήθηκαν στους χώρους και μάλιστα έκαναν και αρκετές ερωτήσεις για την πρόοδο των έργων. Φυσικά η βασική ερώτηση των παικτών στους υπεύθυνους, ήταν " πότε θα είναι έτοιμο για να μπούμε;"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ