ΑΕΚ

Νέα κόντρα των οργανωμένων

Νέα κόντρα των οργανωμένων
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση - απάντηση στον αρχηγό της Original Δημήτρη Χατζηχρήστο εξέδωσαν οι 13 σύνδεσμοι της ΑΕΚ

Ανακοίνωση - απάντηση στον αρχηγό της Original Δημήτρη Χατζηχρήστο εξέδωσαν οι 13 σύνδεσμοι της ΑΕΚ, συνεχίζοντας έτσι την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των οργανωμένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Είναι ντροπή να μιλάνε για αποκατάσταση της αλήθειας ο Χ ηγέτης και η κουστωδία του, όταν εδώ και μήνες μέσα από τα επίσημα σάιτ τους και με τις ανακοινώσεις τους, ξεσηκώνουν τον κόσμο της ΑΕΚ εναντίον του προπονητή (περιφέροντάς τον ακόμα και σε φέρετρο!) με αποτέλεσμα το μόνο που καταφέρνουν είναι να δηλητηριάζουν ψυχές ΑΕΚτζήδων και να κάνουν κακό στην ομάδα μας.

Είναι ντροπή να μιλάνε για διάλυση του τμήματος χάντμπολ και γενικά της Ερασιτεχνικής μετά τα γεγονότα της Λαμίας, αυτοί που είχαν το θράσος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005 να ψηφίσουν – κατόπιν φυσικά υποδείξεις του «δικού» τους ανθρώπου – τον Ζούπα, εμποδίζοντας έτσι τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πάρει την Ερασιτεχνική και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων χτίζοντας το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και κάνοντας παράλληλα όλα τα τμήματά της πραγματικά ανταγωνιστικά.

Είναι ντροπή να μιλάνε αυτοί για τον κόσμο της ΑΕΚ, αυτοί που έχουν φτάσει στο σημείο να προπηλακίζουν οπαδούς και συνδέσμους της ΑΕΚ που δεν ανήκουν, όχι στην οικογένεια της Original, αλλά στη στενή κλίκα του άγνωστου Χ ηγέτη.

Είναι ντροπή την ίδια ώρα που βγάζουν ανακοινώσεις συμπαράστασης προς τους οπαδούς του Ηρακλή (!) αλλά και του ΟΦΗ (!), να μην μπορούν και ενώ έχουν περάσει τρεις ημέρες από τα θλιβερά επεισόδια της Καλλιθέας να βγάλουν μία ανακοίνωση η οποία με σαφή τρόπο θα καταδικάζει αυτά.

Είναι ντροπή να αποκαλούν μέσα από το επίσημο σάιτ τους τον εν ενεργεία αρχηγό της ΑΕΚ(Δέλλας), «κιλότα» και «παλαίμαχο ποδοσφαιριστή» επειδή διαφώνησε με τις απόψεις και τις τακτικές τους και στήριξε τον προπονητή της ομάδας μας. Επίσης είναι ντροπή με τα όσα έχουν «στολίσει» επανειλημμένα τον πρώην πρόεδρο και νυν γιατρό της ομάδας μας κ. Λάκη Νικολάου, αλλά και εξέχοντες μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, επειδή έχουν κατακρίνει κατά καιρούς τις ενέργειές τους. Γι’ αυτό λοιπόν είναι ΝΤΡΟΠΗ να προσπαθείς κ. Χ ηγέτη για άλλη μια φορά να αποποιηθείς τις ευθύνες σου και τεχνηέντως να τις μεταθέτεις αλλού, αποπροσανατολίζοντας έτσι τον κόσμο της ΑΕΚ από τα πραγματικά γεγονότα (με χαλίφηδες, Ιζνογκούντ και άλλες τέτοιες βλακείες).

Επιτέλους ΝΤΡΟΠΗ

Άραγε έχουμε πιάσει πάτο ή έχει ακόμη παρακάτω;

Υ.Γ.1 Όλοι εμείς που εκπροσωπούμε τους παρακάτω συνδέσμους ήμαστε εργαζόμενοι με δηλωμένο ΑΦΜ, φορολογική δήλωση και ένσημα. Ο καθένας από εμάς ανάλογα με το εισόδημά του, πορεύεται ανάλογα και στη ζωή του. Αλήθεια ο άγνωστος Χ μπορεί να μας πει τι επαγγέλλεται; Μπορεί να μας παρουσιάζει την κίνηση των τραπεζικών του λογαριασμών των τελευταίων 20 ετών;

Υ.Γ.2 Συγχαρητήρια σε όσους αυτή τη φορά δεν παραπλανήθηκαν. Ακόμα όμως και αυτοί που έπεσαν στην παγίδα για ακόμα μία φορά είτε εν γνώση τους είτε εν αγνοία τους, τους καταλαβαίνουμε. Κατανοούμε σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκονται.

Θα το επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά ότι όλοι οι αγνοί ανιδιοτελείς ΑΕΚτζήδες είναι αδέλφια μας, άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τις θέσεις μας.

Όλοι κοντά στον μοναδικό σύλλογο που έχει ως έμβλημα ένα σύμβολο
".

Για την υπογραφή

ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB, ΣΦ ΑΕΚΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΦ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΦ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΦ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΣΦ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, DEFENDERS ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, DEFENDERS ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΣΦ ΚΙΛΚΙΣ, ΣΦ ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΦ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΦ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ – ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ