ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ουζουνίδης 50άρησε στα Σπάτα

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με κέρασμα στα Σπάτα, γιόρτασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα πρώτα του γενέθλια ως προπονητής της ΑΕΚ. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Πόνσε και Αλμπάνης.

Έτσι κι αλλιώς η μέρα των γενεθλίων είναι ξεχωριστή για όλους. Όμως από την άλλη μεριά, κάποια γενέθλια είναι και… σημαδιακά. Όπως αυτά που γιόρτασε σήμερα (10/10) στα Σπάτα ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός έκλεισε τα 50 του χρόνια, ενώ γιόρτασε και τα πρώτα του γενέθλια, ως προπονητής της ΑΕΚ. Επομένως η δεδομένα ξεχωριστή μέρα, έγινε ακόμα πιο… ξεχωριστή. Και φυσικά ο Ουζουνίδης πήγε με κεράσματα στα Σπάτα. Το πρόγραμμα άλλωστε, είχε κανονικά δουλειά, με δεδομένο πως την Παρασκευή (12/10) υπάρχει ματς κυπέλλου με την Λαμία. Έκανε, μάλιστα, εκείνος ένα δώρο στους παίκτες! Το Σαββατοκύριακο με ρεπό μετά το ματς Κυπέλλου εναντίον της Λαμίας.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν ο Πόνσε και ο Αλμπάνης, που φυσικά δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του κυπέλλου. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Μάνταλο και τον Μάριο Οικονόμου, που "κόπηκαν" από την αποστολή της εθνικής λόγω ενοχλήσεων και σήμερα έκαναν στα Σπάτα μόνο αποφόρτιση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ