ΑΡΗΣ

Άρης: Στην αποστολή για Βόλο ο Μαντσίνι

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στον Βόλο για τον Σαββατιάτικο αγώνα (31/8) στις 21.30 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και στην αποστολή βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κιτρινόμαυρων", Ντάνιελ Μαντσίνι. Εκτός αποστολής ο φευγάτος Χαμζά Γιουνές.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στην Θεσσαλονίκη ο Ντάνιελ Μαντσίνι, μπαίνει με το καλημέρα σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. Ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" είναι πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο ετοιμότητας του Αργεντινού, γι' αυτό και αποφάσισε να τον επιβραβεύσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα αγωνιστεί η θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βέλεθ και Μπάσα, όπως και ο Τυνήσιος επιθετικός Χαμζά Γιουνές, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση του Άρη για λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Nico Martinez, Tonso, Mancini, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ