ΑΡΗΣ

Επίσημο: Στον Άρη ο Τζανακάκης

Επίσημο: Στον Άρη ο Τζανακάκης

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Μανώλη Τζανακάκη με το διεθνή μέσο με τις μικρές εθνικές ομάδες να δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να ανέβουν οι "κίτρινοι" στην Super League.

Μια ακόμα προσθήκη για την ομάδα του Άρη αποκτώντας έναν ακόμη παίκτη από ομάδα Super League. Οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη για δυο χρόνια με τον 24χρονο διεθνή να δηλώνει χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη.

Ο 24χρονος διεθνής μεσοαμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με την ομάδα μας.

Ο Μανώλης Τζανακάκης γεννήθηκε στις 30/04/1992 στο Τζερμιάδο του Οροπεδίου Λασιθίου Κρήτης.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά επαγγελματικά βήματα τα έκανε στον Εργοτέλη, όπου αγωνίστηκε αρχικά δύο χρόνια (2011-2013).

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Κρήτης στο πρωτάθλημα της Superleague άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2013.

Στη συνέχεια επέστρεψε στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε –επίσης με τη μορφή δανεισμού- στην κυπριακή Ανόρθωση (19 συμμετοχές και ένα γκολ).Ο Μανώλης Τζανακάκης είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-19 και U-21".

«Θα δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο ΑΡΗΣ»

Ο Μανώλης Τζανακάκης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μου με τον ΑΡΗ και θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη, αλλά και τον προπονητή της νέας μου ομάδας, κ. Αναστόπουλο, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Μέσα στο γήπεδο θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα. Αυτό που διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή είναι ότι γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μου είναι να παίξω με τον ΑΡΗ στη Superleague και όνειρό μου να πανηγυρίσω έναν τίτλο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ