ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιωνικός: Άλλος αέρας στη Νίκαια με Τσιριγώτη

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ / Γ ΕΘΝΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ / Γ ΕΘΝΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παλιές καλές εποχές θυμίζει ο Ιωνικός. Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα τις τύχες του ιστορικού συλλόγου έχει αναλάβει η οικογένεια Τσιριγώτη και στη Νίκαια έχουν ξυπνήσει θύμισες Κανελλάκη.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Ιωνικού έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις (την Δευτέρα πληρώθηκαν άπαντες), έχει νοικοκυρέψει σε όλα τα επίπεδα την ομάδα του, έχει βάλει ένα πλάνο και έχει συσπειρώσει τον κόσμο, που αντιλαμβάνεται πως υπάρχει όραμα και ότι αυτή τη στιγμή μπαίνουν οι βάσεις για την μεγάλη επιστροφή.

Μπορεί ο Ιωνικός να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, αλλά έχει οργανωθεί σε επαγγελματικά πρότυπα και καθημερινά η νέα διοίκηση βάζει και άλλες… πινελιές, όπως για παράδειγμα οι εργομετρικές εξετάσεις και η πρόσληψη αναλυτή αγώνων. Πέραν των παροχών γίνονται και ενέργειες, που αφορούν στη σύσφιξη των σχέσεων καθώς την Τετάρτη 14/11 ο Τσιριγώτης θα κάνει το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στόχος του φιλόδοξου επενδυτή είναι η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο κόσμος να γίνουν μία γροθιά και όλοι μαζί να δουν τον Ιωνικό ξανά στα σαλόνια της Super League.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ