ΛΑΜΙΑ

Ανακοίνωσε Κάχριμαν η Λαμία

Ανακοίνωσε Κάχριμαν η Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου Σέρβου τερματοφύλακα, Νταμίρ Κάχριμαν, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Ενίσχυση στα γκολπόστ για τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταμίρ Κάχριμαν, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Ηρακλή. Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 34χρονο (19/11/1984), Σέρβο τερματοφύλακα, Damir Kahriman, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο Kahriman θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 13. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία, είναι μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της".

Υπενθυμίζεται ότι η Λαμία έχει ήδη τρεις τερματοφύλακες, τους Μάρκο Βελλίδη, Κώστα Θεοδωρόπουλο και Παναγιώτη Κατσίκα. Ο Θεοδωρόπουλος είναι πιθανό να αποχωρήσει.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ