ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Μπιανκόνι

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Μπιανκόνι

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Μιγκέλ Μπιανκόνι, προκειμένου ν' αναπληρώσει το κενό του συμπατριώτη του, Τουράμ, ο οποίος συνεχίζει στην Τουρκία και την Κόνιασπορ.

Ο Τουράμ υπέγραψε στην Κόνιασπορ, συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία κι όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr το βράδυ της Κυριακής (5/1) ο αντικαταστάτης του θα ήταν κατά πάσα πιθανότατα ο συμπατριώτης του, Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από τον Πλατανιά με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν και το πρώτο μισό της τρέχουσας, προτιμήθηκε εύλογα αντί των Σάντι Κρίζμαν - δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα - και Νίκου Βέργου (ο φορ του Παναθηναϊκού ήλθε τρίτος στη λίστα).

Άλλωστε έχει και το ίδιο σουλούπι με τον Τουράμ. Ο πρώην επιθετικός των Παλμέιρας, Τζούντζου (Κορέα), Πόντε Πρέτα, Μπον Σουσέσο, Καματαμάρε Σαμούκι (Ιαπωνία), Μόζι Μίριμ, Πόλι Τιμισοάρα (Ρουμανία) και Μπραγκαντίνο είχε 5 γκολ σε 10 ματς την τρέχουσα σεζόν και 16 σε 26 την περυσινή.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι ανακοινώθηκε την Παρασκευή (10/1) είναι η πρώτη προσθήκη της Λαμίας κατά την τρέχουσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδας:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και στο πρώτο μισό της τρέχουσας στον Πλατανιά, έχοντας φέτος 5 γκολ σε 10 ματς και τον προηγούμενο χρόνο 16 γκολ σε 26 αγώνες. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνει και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή αρχή και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ