ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Χωρίς Πίτι-Μπερτόγλιο με Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21/4, 19:00) χωρίς τον τιμωρημένο, Μπερτόγλιο και τον τραυματία, Πίτι. Εκτός έμειναν ο Σαράνοβ, αλλά κι ο φευγάτος Επστάιν.

Τελευταίο ματς στο ΔΑΚΛ για τη Λαμία όσον αφορά στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν, καθώς υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21/4, 19:00) για την προτελευταία (29η) αγωνιστική της Super League.

Ο 28χρονος Αργεντινός μέσος, Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του σε αυτό το ματς έμεινε εκτός αποστολής, όπως και 38χρονος Ισπανός, Πίτι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και λογικά θα κάνει την επανεμφάνισή του στη ρεβάνς ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο Μάκης Χάβος δεν πήρε στην αποστολή τον Σέρβο γκολκίπερ, Μπόγιαν Σαράνοβ - αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες οι Μελίσσας και Κατσίκας - και τον Γερμανό εξτρέμ, Ντένις Επστάιν, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το τέλος της σεζόν. Αναλυτικά η αποστολή των Φθιωτών:

Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα,Πλιάτσικας, Τομάς, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Τσούκαλος

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ