ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Ιωαννίδης για να πουληθεί καλύτερα!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ioannidis, Levadeiakos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Κομπότης αφουγκραζόμενος το market που έχει ο Φώτης Ιωαννίδης σε Ελλάδα και εξωτερικό κι αποβλέποντας σε μια καλοκαιρινή υπερήφανη πώληση τύπου...Μαυροπάνου, επέκτεινε/αναπροσάρμοσε το συμβόλαιο του 19χρονου ταλαντούχου στράικερ.

Το συμβόλαιο του 19χρονου ταλαντούχου επιθετικού, Φώτη Ιωαννίδη, με τον Λεβαδειακό έληγε το 2020, με τον διεθνή (με την εθνική Νέων) επιθετικό να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αλλά και ομάδων από το εξωτερικό (ιταλικών και όχι μόνο).

Προφανώς για αυτό και η διοίκηση της ομάδας από την Βοιωτία τον κάλεσε σε συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση/επέκταση του συμβολαίου του, με αναπροσαρμογή αποδοχών και την προσθήκη ρήτρας αποδέσμευσης. Και το deal έκλεισε μέχρι το καλοκαίρι του 2022!

Στην πιάτσα agents ερμηνεύτηκε ως μια κίνηση που δείχνει προσεχής πώληση, με τον Λεβαδεικό να θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο εξασφαλισμένος και ... ισχυρός διαπραγματευτικά, δημιουργώντας συγχρόνως και μια υπεραξία του νεαρού άσου του.

Όπως καταλαβαίνει άλλωστε κανείς είναι διαφορετικό να έχεις συμφωνία μέχρι το 2020 και διαφορετικό έως το 2022 όταν και θα λήγει πλέον το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη. Με τον γιο του παλαίμαχου στόπερ του Ολυμπιακού να μας... συστήνεται την φετινή σεζόν, μετρώντας μέχρι τώρα 17 παρουσίες και δυο γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Πάμε και στο παρασκήνιο της υπόθεσης: ο Γιάννης Κομπότης που προσδοκά κοντά στο 1 εκ. ευρώ ή και plus, από σύλλογο του εξωτερικού, πιθανότατα σκέφτηκε (πολύ σωστά) πως ο μικρός μπορεί να ανεβάσει ή και να εκτοξεύσει τις μετοχές του με την παρουσία του (πόσο μάλλον αν σκοράρει κιόλας) με την Εθνική Νέων στην Elite Round, που γίνεται την άλλη εβδομάδα στην Αγγλία.

Εκεί δηλαδή που θα υπάρχουν δεκάδες σκάουτς από όλη την Ευρώπη! Και για αυτό έσπευσε να τον "δέσει" με την ΠΑΕ της Βοιωτίας. Ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών θα ήθελε να κάνει και αυτός ένα... dea/υπερήφανη πώληση με ομάδα του εξωτερικού ανάλογο με αυτό του Μαυροπάνου.

Απλώς να προσθέσουμε εδώ τι λέει η ελληνική πιάτσα agents για την υπόθεση Ιωαννίδη: αν δεν του έρθει η πρόταση που θέλει από ομάδα του εξωτερικού, τότε ο Κομπότης το καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότατα θα τον δώσει στον Ολυμπιακό...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός για την επέκταση του συμβολαίου του Ιωαννίδη αναφέρει:

"Με την «πράσινη» φανέλα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο νεαρός ταλαντούχος φορ της ομάδας του Λεβαδειακού έβαλε την υπογραφή του και επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022 δείχνοντας έτσι ότι το μέλλον του συμβαδίζει με αυτό της ομάδας που τον ανέδειξε…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ